Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Őrületesen szoros a mérkőzés 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Simán
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
myers feljavult szezon végére
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
X
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
twitter.com/bruce_arthur/status/950086970612617216
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
ebből nem lesz itt pont 😀majd blokkolják és visszahordják
Heisman Trophy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
zsutu
785
Lambo is sikerült megszopatnia -8 yard
több mint 6 éve
McDermott nagy hülyeséget csinált, hogy nem pörgette le az órát
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Lambotime.
több mint 6 éve
Gondolom utána jön majd a depresszió, mert felért a csúcsra, és onnantól csak lefelé vezet az út, ezt nem lehet könnyű feldolgozni.Riverske remélem nem nézi mert akkor soha többet nflmicsoda napokat élhet át, előbb megbizonyosodik arról, hogy hazai qb-ként jobb a college elit szintnél, majd rá pár napra rájön, hogy simán az nfl-ben is meg tudna élni
braxa88
baggio 🏈
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Túl gyorsan spike-oltak...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nb 3 tényleg nem megye 😀 De mindegy,egy szint,csak gugliztamNa jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀cigánd hogy a faszba megye 3, tavaly még nb2 volt
LeviPoki
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
ebből nem lesz itt pont 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Nyilván poénból 😀Van egy ízlésed hallodNa jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Utóbbit most vertem meg 10-0-ra a Felcsúttal fm17ben 😀
LeviPoki
Löfli
Kampman
több mint 6 éve
Megint látszik, Bortles mekkora zseni
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 6 éve
Már több futottt yardja van, mint passzolt.
több mint 6 éve
Miért rokonod hogy örökölni tudnád tőle?végre én is jinx-elek egyet. Remélem nem öröklöm iktriad-tólBiztos?na most majd figyeljétek meg Bortles 40 másodperc alatt végigrámol a pályán 😀annyit nem bír futni!
manuszka86
Toto21
Bazzani
Toto21
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Bortles › Cam
több mint 6 éve
Lesz ez még 3-3
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀cigánd hogy a faszba megye 3, tavaly még nb2 volt
LeviPoki
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Riverske remélem nem nézi mert akkor soha többet nflmicsoda napokat élhet át, előbb megbizonyosodik arról, hogy hazai qb-ként jobb a college elit szintnél, majd rá pár napra rájön, hogy simán az nfl-ben is meg tudna élni
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
TyGod Bortlesnek öltözött ma? 😮
több mint 6 éve
HajduImre
157
jobb így 😁Az első ötletem ez volt, de gondoltam nem feszegetem a pofonos ládát 😀draga vagy. 😊 az nfc döntőben megbeszéljük.www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/van még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
HajduImre
empty taxi
HajduImre
empty taxi
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Megye 3, 9.hely,keleti csoport.Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Cigánd nemrég még NBII-ben nyomta, nem?
LeviPoki
James007