NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Azaz a Baltimore szezonját😉?
LeviPoki
több mint 6 éve
Biztos?na most majd figyeljétek meg Bortles 40 másodperc alatt végigrámol a pályán 😀annyit nem bír futni!
manuszka86
Toto21
több mint 6 éve
Toto21
5 952
na most majd figyeljétek meg Bortles 40 másodperc alatt végigrámol a pályán 😀annyit nem bír futni!
manuszka86
több mint 6 éve
Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Utóbbit most vertem meg 10-0-ra a Felcsúttal fm17ben 😀
LeviPoki
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
Az első ötletem ez volt, de gondoltam nem feszegetem a pofonos ládát 😀draga vagy. 😊 az nfc döntőben megbeszéljük.www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/van még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
HajduImre
empty taxi
HajduImre
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gedam
5 906
jagsnek nincs futója? teljesen mindegy ki.
több mint 6 éve
na most majd figyeljétek meg Bortles 40 másodperc alatt végigrámol a pályán 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Thompson a legbiztosabb wr a ligában ezek a pff faszságok már néha tul vannak tolva Zolinál.
több mint 6 éve
Ez a bíró meg annyira izgul... de legalább nem csinál nagy hülyeségeket, eddig 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A múltban élsz,ebben a szezonban volt 1 picksixe. Bár ma kétségtelenül beenne van a játékában.Bortles-nek nem a two-minute, hanem a 40 second offense az erőssége amúgy isAz elég vagy 2 picksixre
baggio 🏈
valakis
több mint 6 éve
hát látod 😀Bortles édes istenem....Pats és GB?
manuszka86
Imádod, ha utálnak? 😀
James007
több mint 6 éve
Olyat lehetne a jövőben, hogy kicserélünk csapatokat az NFC, AFC között?Mittudomén, AFC Eastből átmegy a Miami, és az NFC Eastből meg jön pl.: az Eagles, vagy valami. 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Bortles-nek nem a two-minute, hanem a 40 second offense az erőssége amúgy isLeginkább amikor 41-7-re vezet az ellenfél, és prevent defense-zel szarnak az egészre
baggio 🏈
több mint 6 éve
Szerintem direkt csinálta a Texans és a Colts, hogy maradjon Bortles a JaxbenValaki 1 (nem csúnya szóval) magyarázza el nekem, hogy Bortles mit keres még a kezdőben? Meg egyáltalán hogy van még csapata?nem egy szó, de nézd meg a Texans ellen mit csinált Fournette meg a 2 top WR nélkül, na azért
Ilyen szinten még lehet én is ellézengenék a pályán, pedig életemben 1x játszottam (az is csak bohóckodás volt).
shagi0206
toam
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
gedam
5 906
ez tácsdán volt
több mint 6 éve
Bortles-nek nem a two-minute, hanem a 40 second offense az erőssége amúgy isAz elég vagy 2 picksixre
baggio 🏈
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Ez a jags offense clevelandi magasságok eddig
több mint 6 éve
Bortles-nek nem a two-minute, hanem a 40 second offense az erőssége amúgy is3 & out ?
baggio 🏈
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Legalább országvilág látja, Bortles mennyire szar és új QB kell.Miért, Jacksonville-be országos szavazás alapján kerülnek az irányítók?
Willis
több mint 6 éve
red5
521
máris unjátok a PO-t?Legalább országvilág látja, Bortles mennyire szar és új QB kell.Majd leigazoljuk megint Ryan Nassibet...
Willis
iktriad
őlég vót
több mint 6 éve
Egy Bills-Jags meccsen elérhetük az 1000hszt. Mit akartok még?😊Melyiken? Most 500 körül járunk
dande