NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
HajduImre
157
draga vagy. 😊 az nfc döntőben megbeszéljük.www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/van még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
HajduImre
empty taxi
több mint 6 éve
Bortles-nek nem a two-minute, hanem a 40 second offense az erőssége amúgy is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Legalább országvilág látja, Bortles mennyire szar és új QB kell.Nem szar ő,csak rosszkor látjuk.Garbage timeban elit szinten tud játszani. 😀
Willis
több mint 6 éve
Bele az ol seggébe, afc east powa
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Shak Report.és ebből kell majd kihozni egy 10 perces összefoglalótShame report?
Tactful Cactus
valakis
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Hát de ő már alapból csere qb, a szitu nem ugyanazA jags stadionba😊?Gyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
Valaki 1 (nem csúnya szóval) magyarázza el nekem, hogy Bortles mit keres még a kezdőben? Meg egyáltalán hogy van még csapata?Folesl lehet hasonlót élünk majd át 😊
Ilyen szinten még lehet én is ellézengenék a pályán, pedig életemben 1x játszottam (az is csak bohóckodás volt).
shagi0206
dande
több mint 6 éve
Egy Bills-Jags meccsen elérhetük az 1000hszt. Mit akartok még?😊
több mint 6 éve
Valaki 1 (nem csúnya szóval) magyarázza el nekem, hogy Bortles mit keres még a kezdőben? Meg egyáltalán hogy van még csapata?nem egy szó, de nézd meg a Texans ellen mit csinált Fournette meg a 2 top WR nélkül, na azért
Ilyen szinten még lehet én is ellézengenék a pályán, pedig életemben 1x játszottam (az is csak bohóckodás volt).
shagi0206
több mint 6 éve
tyrod meg maddenezik, de a 2008-assal, mert nem fogy a staminanem erőltetném
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Legalább országvilág látja, Bortles mennyire szar és új QB kell.Majd leigazoljuk megint Ryan Nassibet...
Willis
több mint 6 éve
www.arukereso.hu/mosogep-c3167/hajdu/van még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
HajduImre
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Legalább országvilág látja, Bortles mennyire szar és új QB kell.
több mint 6 éve
Shak Report.és ebből kell majd kihozni egy 10 perces összefoglalótShame report?
Tactful Cactus
valakis
több mint 6 éve
ezek a direct qb runok 😀 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
A jags stadionba😊?Gyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
Valaki 1 (nem csúnya szóval) magyarázza el nekem, hogy Bortles mit keres még a kezdőben? Meg egyáltalán hogy van még csapata?Folesl lehet hasonlót élünk majd át 😊
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Nekünk még szerintem van is valaholvan még olyan? esküszöm nem tudom milyenelmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu géppel gondolom.
HajduImre
Janek
HajduImre
több mint 6 éve
Bortles egy spirált nem tud dobni az komoly.Én se tudok.. de ettől még tudok (relatíve*) pontosan löbbölni.
Mr.Breaker
*mármint Bortleshöz képest..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mi iszunkiszikIszom*IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
silent7939
Löfli
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Henne ennél is szarabb lenne amúgy??ez hihetetlen! gimis szintet nem üti meg basszus
több mint 6 éve
Dilly Dilly!dilidiliIszom*IszokGyereket fürdetekIdegeskedem.elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.vasalok
HajduImre
James007
iktriad
ThundersNFL
silent7939
Löfli
toam
több mint 6 éve
gedam
5 906
térdeljetek tes
több mint 6 éve
fodi91
196
Henne nem lenne jobb ennél?
több mint 6 éve
és ebből kell majd kihozni egy 10 perces összefoglalótShame report?
Tactful Cactus
We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
ezzel vallatni lehet 😀 mi meg éllvezzük 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz