NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez zseniális terv Bortlestől.. nem fog passzolni többet, no interception!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Bortles rájött, hogy passzolni nem tud, ezért inkább fut. Bölcs döntés tőle!
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Van egy ízlésed hallodNa jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Utóbbit most vertem meg 10-0-ra a Felcsúttal fm17ben 😀
LeviPoki
Löfli
több mint 6 éve
zsutu
785
2. félidőben ha Bortles marad csak futni fog 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Na most mi a franc történi? Én ezt nem értem
több mint 6 éve
Inkább fuss Blake...Erről van szó.
iktriad
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
ELIT!
több mint 6 éve
csúcson kell abbahagyniEz a bíró meg annyira izgul... de legalább nem csinál nagy hülyeségeket, eddig 😊triplette közben bejelentette a visszavonulását amúgy
Igor
baggio 🏈
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ez a bíró meg annyira izgul... de legalább nem csinál nagy hülyeségeket, eddig 😊triplette közben bejelentette a visszavonulását amúgy
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Toto21
5 952
végre én is jinx-elek egyet. Remélem nem öröklöm iktriad-tólBiztos?na most majd figyeljétek meg Bortles 40 másodperc alatt végigrámol a pályán 😀annyit nem bír futni!
manuszka86
Toto21
Bazzani
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ezt övönalulinak érzem,de ezt a szintet mi is hoznánk 😀Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Azaz a Baltimore szezonját😉?
LeviPoki
dande
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Riverske remélem nem nézi mert akkor soha többet nfl
több mint 6 éve
Inkább fuss Blake...
több mint 6 éve
jagsnek nincs futója? teljesen mindegy ki.Bortles
gedam
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
James007
1 854
Na jó én most visszanézem a legutóbbi Tállya KSE-Cigánd SE megye hármast 😀Cigánd nemrég még NBII-ben nyomta, nem?
LeviPoki
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
LOL, ez tud csúszni? Akkor nem elit, az elitek nem tudnak csúszni (lásd Flacco). Vagy Palmer, aki inkább orra esik 😊
több mint 6 éve
HajduImre
157
😊 mázlid van hogy öreg vagyok és bölcs. általánosban minimum lebirkóztam aki ki merte ejteni bármelyik háztartási gép névét. a mosógép volt a leggyakoribb. 😊elmosogattam. berakok egy mosást szerintem.Hajdu ur mint mosogep... :-P Hajdu mosogep... : )
HajduImre
gabistar
több mint 6 éve
bortles tudja hogy futás ellen szar a bills, hülye lenne passzolni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mit sírtok!? Futni tud! 🤣
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Olyat lehetne a jövőben, hogy kicserélünk csapatokat az NFC, AFC között?nézd szerintem tökéletes a PO így: az AFC-ben mindenki tudja, hogy a Pats-Steelers a lényeg, a többi roncsderbi, az NFC-ben meg így van esélye másnak is kikapni a Super Bowlon (ez a kár az NCAA-ben is, hogy a Bama és a Georgia nem egy ágra került)
Mittudomén, AFC Eastből átmegy a Miami, és az NFC Eastből meg jön pl.: az Eagles, vagy valami. 😀 😀
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
jagsnek nincs futója? teljesen mindegy ki.De , Bortles. 😊
gedam
több mint 6 éve
Thompson a legbiztosabb wr a ligában"Top6 falember" | = aki 6. a pff-nél bármely OL poszton |
ezek a pff faszságok már néha tul vannak tolva Zolinál.
braxa88
több mint 6 éve
Bortles mennyire clutch volt az előbb hogy a field pozícióra ment
Tepper takarodj!