Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers
több mint 1 éve
ez a két utolsó hívás viszont, mehh...
több mint 1 éve
Amúgy akkor 4-0 lesz az AFC South ellen?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
66 yard 😀 ez egy állat
több mint 1 éve
Az jó, mert idén lesz Jaguars - Jets meccs is. 😀Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.kapcsolj egy átlag Jets meccsre..még szarabb 😀 😀
Maradjon is így.
nagylaza, főpohárnok
Pep71
Már vége van, szóval grat a teljesen megérdemelt W-hez és sok sikert majd a PO-ban is!A grat a W-hez GB volt már?Nem. Még tart a meccs.🙂
Ppistike
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFTTTTTTTTTTTTTTTTTNational TE day
Pep71
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFTTTTTTTTTTTTTTTTT
több mint 1 éve
A grat a W-hez GB volt már?Régebbi eredménykövetőkben előfordult. Playoff-követőkben ritkábban.
Ppistike
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A grat a W-hez GB volt már?Nem. Még tart a meccs.🙂
Ppistike
több mint 1 éve
Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.kapcsolj egy átlag Jets meccsre..még szarabb 😀 😀
Maradjon is így.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
végre nem nekik pattant jól a labda..😀Ne tetézd!
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
A grat a W-hez GB volt már?Még nem, de lassan esedékes.
Ppistike
több mint 1 éve
tetszik, amit látok D oldalon. mi lesz, ha domináns lesz a szezon végére?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
A grat a W-hez GB volt már?
több mint 1 éve
4 drive, 0 1st down, 1 INT. Championship.
több mint 1 éve
Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.Maradjon is így.
több mint 1 éve
végre nem nekik pattant jól a labda..😀
több mint 1 éve
D# óriási, akármennyire is bénázik a Jags O..nagyon bepörögtek és ülnek a def hívások. Végre
csak pakoljon még pontokat az O is.
Pep71
több mint 1 éve
D# óriási, akármennyire is bénázik a Jags O..csak pakoljon még pontokat az O is.
több mint 1 éve
Államtitokkent kezeli minden vasárnap...Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
több mint 1 éve
A Cseh Kettőn, nyilván. 😀Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
több mint 1 éve
mezeilink.comJacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
na végre
több mint 1 éve
Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
Poloska vagyok.