Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers
8 napja
Pep71
2 538
ez a két utolsó hívás viszont, mehh...
8 napja
Amúgy akkor 4-0 lesz az AFC South ellen?
8 napja
Pep71
2 538
66 yard 😀 ez egy állat
8 napja
8 napja
Az jó, mert idén lesz Jaguars - Jets meccs is. 😀Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.kapcsolj egy átlag Jets meccsre..még szarabb 😀 😀
Maradjon is így.
nagylaza, főpohárnok
Pep71
Már vége van, szóval grat a teljesen megérdemelt W-hez és sok sikert majd a PO-ban is!A grat a W-hez GB volt már?Nem. Még tart a meccs.🙂
Ppistike
nagylaza, főpohárnok
8 napja
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFTTTTTTTTTTTTTTTTTNational TE day
Pep71
8 napja
Pep71
2 538
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFTTTTTTTTTTTTTTTTT
8 napja
Tactful Cactus
13 822
A grat a W-hez GB volt már?Régebbi eredménykövetőkben előfordult. Playoff-követőkben ritkábban.
Ppistike
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
A grat a W-hez GB volt már?Nem. Még tart a meccs.🙂
Ppistike
8 napja
Pep71
2 538
Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.kapcsolj egy átlag Jets meccsre..még szarabb 😀 😀
Maradjon is így.
nagylaza, főpohárnok
8 napja
Tactful Cactus
13 822
végre nem nekik pattant jól a labda..😀Ne tetézd!
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
A grat a W-hez GB volt már?Még nem, de lassan esedékes.
Ppistike
8 napja
tetszik, amit látok D oldalon. mi lesz, ha domináns lesz a szezon végére?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 napja
A grat a W-hez GB volt már?
8 napja
4 drive, 0 1st down, 1 INT. Championship.
8 napja
Nem is tudom, mikor láttam olyan impotens támadójátékot, amilyet eddig a Jax O produkál. Ennyire azért nem lehet jó a védelmünk.Maradjon is így.
8 napja
Pep71
2 538
végre nem nekik pattant jól a labda..😀
8 napja
D# óriási, akármennyire is bénázik a Jags O..nagyon bepörögtek és ülnek a def hívások. Végre
csak pakoljon még pontokat az O is.
Pep71
8 napja
Pep71
2 538
D# óriási, akármennyire is bénázik a Jags O..csak pakoljon még pontokat az O is.
8 napja
Rubens
811
Államtitokkent kezeli minden vasárnap...Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
8 napja
A Cseh Kettőn, nyilván. 😀Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
8 napja
mezeilink.comJacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71
zacknorb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
8 napja
na végre
8 napja
Jacobs TD. úgy is kell, büntetni a hibáikat.Mi a geci, hol nézed te?
Pep71