Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers
8 napja
nando89
3 865
el lehet mondani h egyelőre a meccsen a foci nem szép része dominál 😀
8 napja
Pep71
2 538
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.ez is azt bizonyítja, h Barry-től is túlságosan későn váltak meg..
Tactful Cactus
8 napja
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.Azok az idők elmúltak.
Tactful Cactus
8 napja
Tactful Cactus
13 822
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
Pep71
2 538
Stokes is jó valamire..hasít a D#
8 napja
nando89
3 865
Térde amúgy ?
8 napja
Tactful Cactus
13 822
Még az is sok.50esről jönnek..Max FG lesz belőle, nyugi.
Pep71
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
nando89
3 865
Wilis Time
8 napja
Tactful Cactus
13 822
persze most jön egy szar puntmármint hozzá képest
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
Pep71
2 538
nagyon is, shotgunba állt is fel azóta..nagyon nehéz meccs leszez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..Próbáltam elhitetni magammal, hogy nem azt látom, amit látok, de konkrétan sántikál.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
8 napja
50esről jönnek..Max FG lesz belőle, nyugi.
Pep71
8 napja
Pep71
2 538
tetszik ez a hatos kezdés!Hát a GB Offense még lehet nem állította át az órát 😀
go Pack go!
Fontos_Vidra
8 napja
ez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..Próbáltam elhitetni magammal, hogy nem azt látom, amit látok, de konkrétan sántikál.
Pep71
8 napja
Pep71
2 538
50esről jönnek..
8 napja
nando89
3 865
ezeket megkéne fogni..
8 napja
Pep71
2 538
ez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..
8 napja
Pep71
2 538
hát nem 100as a lába, sajnos
8 napja
Nálunk.Legalább a punterünk elit. És nem is került egy 3. körbe. 😀Nálatok van az emeleten medence? Vagy az a Miami?
iktriad
Tactful Cactus
8 napja
Punt a Packers 28-asról?Vagy valami más.Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
8 napja
Tactful Cactus
13 822
Legalább a punterünk elit. És nem is került egy 3. körbe. 😀Nálatok van az emeleten medence? Vagy az a Miami?
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
8 napja
Vagy valami más.Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
Gergőbácsi
8 napja
Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.