Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers
több mint 1 éve
el lehet mondani h egyelőre a meccsen a foci nem szép része dominál 😀
több mint 1 éve
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.ez is azt bizonyítja, h Barry-től is túlságosan későn váltak meg..
Tactful Cactus
több mint 1 éve
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.Azok az idők elmúltak.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
ilyen false startok után Pettine-Barry időkben tuti jött a 1st down.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Stokes is jó valamire..hasít a D#
több mint 1 éve
Térde amúgy ?
több mint 1 éve
Még az is sok.50esről jönnek..Max FG lesz belőle, nyugi.
Pep71
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Wilis Time
több mint 1 éve
persze most jön egy szar puntmármint hozzá képest
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nagyon is, shotgunba állt is fel azóta..nagyon nehéz meccs leszez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..Próbáltam elhitetni magammal, hogy nem azt látom, amit látok, de konkrétan sántikál.
Pep71
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
50esről jönnek..Max FG lesz belőle, nyugi.
Pep71
több mint 1 éve
tetszik ez a hatos kezdés!Hát a GB Offense még lehet nem állította át az órát 😀
go Pack go!
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
ez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..Próbáltam elhitetni magammal, hogy nem azt látom, amit látok, de konkrétan sántikál.
Pep71
több mint 1 éve
50esről jönnek..
több mint 1 éve
ezeket megkéne fogni..
több mint 1 éve
ez így nehezebb lesz mint gondoltam..elég nehezen mozog Love..
több mint 1 éve
hát nem 100as a lába, sajnos
több mint 1 éve
Nálunk.Legalább a punterünk elit. És nem is került egy 3. körbe. 😀Nálatok van az emeleten medence? Vagy az a Miami?
iktriad
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Punt a Packers 28-asról?Vagy valami más.Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
Gergőbácsi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Legalább a punterünk elit. És nem is került egy 3. körbe. 😀Nálatok van az emeleten medence? Vagy az a Miami?
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Vagy valami más.Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Kellemes lesz innen kijönni.jön a 99 yardos play action TD, vagy a safety. Esetleg egy pick 6.
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.