Fontos_Vidra

Green Bay Packers

Fontos_Vidra
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
1 372


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 órája
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
 24.hu/belfold/2024/07/02/nagy-marton-kormany-uzemanyagarak/
A nemzetgazdasági miniszter szerint még mindig érvényben van a korábbi elvárás, miszerint a kutaknak az áraikat a szomszédos országok szintjén kell tartani. „Ennek érvényt fogunk szerezni, vagy úgy, hogy a kiskereskedők megértik és nem játsszák ki ezt az elvárást, vagy úgy, hogy komoly szabályozói lépésekkel be fogunk avatkozni. Nem értjük ezeket az ármozgásokat, hiszen az elvárások, amik az elmúlt hónapban megszülettek, továbbra is fennállnak
– mondta Nagy Márton.

Természetesen az adócsökkentés nem került napirendre
NB2
Nem értik.

Igaza volt a ryanaires faszinak.
Amadeus the Young
De értik, csak nem érdekli őket.

Meg ez soft power, Nagy Marci a gazdaságkommunikációért felelős főfasz. 0 policy alkotási tere van.
Gyurma Pappa
azért elég keményen verhetik a fütyijével a csalánt a színfalak mögött is, mert nagyon gyorsan őszül és a kilók is csak szaladnak fel
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Mikor fordult meg a világ és kezdték el azt hinni a focisták, hogy a szurkolók azért vannak, hogy őket éltessék? De Bruyne és az angol válogatott egyes játékosainak a megnyilvánulásaitól hánynom kell. Mikor veszett ki az alázat?
Szokol
politikusok ugyanez pepitában
1 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Ebben a 2 csapatban több feka van, mint az egész Debreceni egyetemen...
shagi0206
mondjuk debrecenben sok az arab 😀
4 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
ez az ‘ötször fordul meg a játékos a tengelye körül a földön’ a halálom

Szerkesztette: Fontos_Vidra
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
"A Kúria helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság döntését, amelynek értelmében a következő öt évben is én leszek Budapest főpolgármestere. Természetesen elfogadom a független magyar bíróság döntését."

Hatalmi ágak szétválasztva, diktatúra legyűrve, köztársaság megalapítva. Kabaré.
Foldesi26
“a független magyar bíróság itt van velünk a szobában, Gergely?”
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Benne van a pakliban,hogy Rossi lemond?
ThundersNFL a Paraszt
Én amúgy ezt akartam kérdezni, hogy szerintetek menjen vagy maradjon? Az nem kérdés, hogy elkúrta a Svájc meccset, nem kicsit nagyon. Gyakorlatilag itt buktuk az egészet. Azért ha egy cégnél te elkúrsz valamit és amiatt bukik a cég x árbevételt, akkor azért a tulajokon múlik, hogy maradsz vagy mész.
NB2
en megtartanam. benezte, de alapvetoen Svajc jobb csapat nalunk. nem volt bravur, de bukta sem. meg kell nezni, hogyan teljesit a VB kvalifikacion.
csebi
nem fog lemondani, miután az is magyarázat volt a gyenge teljesítményre, hogy a focisták is meg voltak szeppenve hol vannak az első meccsen. nagyon kevés hivatás bírná el ezt a magyarázatot, főleg ennyi pénzért.
rossi majd megmondja, hogy mindenki kutya, mert csak, és ő a magyar hazafi.

bocs csebi, ez nem neked akart menni válasznak.

Szerkesztette: Fontos_Vidra
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
nem a törökökön múlt, tudják mire gondolok.

annyira tipikus.
Kúrfürst briareos
én ezt nem értettem
Fontos_Vidra
hát h buzi portugálok miatt nem lesz EB bajnok a magyar csapat.

ennyi balszerencsét
egyszer 45 percen át nem tudnak lereagálni egy felállást
aztán a buzi biró
oké utána meglett de éppenhogy pedig MINDENKI tudja h a skótokat oda vissza megbassza a magyar csapat ugyebár

és most a portugálok
Kúrfürst briareos
én ezt már nem raktam össze fejben 😀
azon gondolkoztam, hogy a győztes meccs, hogyhogy nem a saját érdemük
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
nem a törökökön múlt, tudják mire gondolok.

annyira tipikus.
Kúrfürst briareos
én ezt nem értettem
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
szegény csehek 😕
pedig mekkorát küzdöttek, nekik szívesen szurkoltam volna, ha továbbmennek
6 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
cseheknek milyen erőnléte van, dicséretes

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Ez az ország (nem tudtam, hogy gyűlölködjünk vagy melyik topikba menjen, de mivel engem nem idegesít már fel a dolog ¯\_(ツ)_/¯)

Nem bírtam aludni, szóval gondoltam beülök az autóba és cselesen megtankolom amíg a többi ember alszik. Nyilván lófaszt, így is 40 percet álltam sorba. Majd megyek be fizetni, adnám oda a forgalmit, a nő meg legyint, hogy már nincs rá szükség, rendes áron veszem. Osztok-szorzok, de nem áll össze. Kérdem mióta? 11 óta hangzik a válasz.
Nem tudtam mást, mint elkezdtem röhögni, hogy az ember egyszer nem olvas híreket reggel, mert menne a dolgára és meghoznak éjjel ilyen döntéseket.
Igazából helyes, hogy eltörölték, de kurvára remélem lesz olyan reggel, amikor arra a hírre kelünk, hogy a tanárok bérét is így megemelték egy éjszaka alatt.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Van itt olyan aki full allando mufogsorral rendelkezik?

Szar geneket orokoltem, mindig csak a baj volt/van a fogaimmal, es most 28 evesen azon gondolkozok, hogy kihuzatom inkabb mind a 31et (1 bolcsessegfog mar ment 10 eve), es megcsinaltatnam implantatumokkal veglegesre.

Ha ezt meg lehetne oldani elejetol a vegeig 1-2 ev alatt, akkor inkabb most bevallalnam mint hogy evente kelljen fogorvoshoz jarnom eletem hatralevo reszeben...
Borbinho
Hali,
végzős fogorvostanhallgató vagyok, nagyjából elolvastam a többiek válaszait, de gyorsan leírom amit gondolok.

Egyetértek azokkal, akik le akarnak beszélni, a saját fogadnál még elég sokáig nem fog tudni jobbat kitalálni az orvostudomány.
Én a helyedben inkább "szenvednék" vele tovább. Kérd meg a fogorvosod esetleg, hogy beszéljétek át a szájhigiénia kérdését.
Ha gondolod szívesen adok pár tanácsot is, oktató videókat, termékeket stb.
Igazából az implantátumok is a kiváló szájhigiénia után lehetnek opciók, mert azok is be tudnak gyulladni, kirohadnak és akkor már csontot is vesztesz a kiszedésnél. Mellette rettentő költséges móka. Plusz rengeteg idő, mire kihúzzák őket, gyógyulnak annyit a helyeik, hogy lehessen csavart betenni, beállítsák precízen a harapásod, majd mire lehet terhelni az implantokat. Persze van azonnali terhelés, de az lutri néha.

Korona akkor javasolt, ha nagy mértékű a foganyag vesztesége, sima tömésekkel is kiválóan el lehet lenni, még metszőfogak esetében is.

Így nagy vonalakban ennyit gondolok fontosnak látatlanban. Remélem segített valamennyit a válaszom!

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Online megszámláltam magunkat népileg, erre tegnap az ajtóm előtt toporog a KSH-s mamóka, hogy engedjük be. Az egyedül otthon tartózkodó fiam jelzi, hogy online már megtörtént, erre kéri a kódot, ami valahol a szelektív alján figyel. Most hívhatom fel telefonon tisztázni a helyzetet.
Tehát a kérdezőbiztosok kimennek az összes címre, akár online, akár offline népszámlálsz? Agyrém.
Dzsokijuing
Mi is kitöltöttük online még viszonylag az elején. Szombaton kint volt a kapun a cetli, hogy a hosszú hétvége 3 napján jön az ember 9-18 között, a telefonszáma, minden.
Át is küldtem a laptopról az igazolást telefonra, hogy kéznél legyen, de szerencsére hozzánk nem csöngetett be.
warr_b
De nem az lenne a rendszer lényege, hogy NE jöjjön?
Dzsokijuing
Ne haragudj, de te új vagy ebben az országban? 😀
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
felmondtam és visszaköltözöm a székesfővárosba, ahol tulajdonképpen az életem van
már csak új munkahelyet kell találjak 😀

mégis minden macera ellenére úgy érzem jó döntést hoztam és itt fogom megtalálni a helyem
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372

Zsellértelkes Vrij
másodjára még jobb volt, mint elsőre!
18 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
 index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/06/14/nemzeti-valasztasi-iroda-karacsony-gergely-vitezy-david-budapest-fovaros-fopolgarmester/

Ha jól értem, akkor a Fidesz, aki épp választási csalást követ el itt többek szerint csalással kihozta Karácsony Gergelyt győztesnek!

Jön a mea culpa most sokaktól, hogy a választás teljes transzparenciája valósult meg és győzedelmeskedett a demokrácia, vagy levonjuk a következtetést, hogy csalás történt és KG = Fidesz? Lehet választani (én meg szívesen olvasom tovább, hogyan próbálják meg páran itt enyhíteni a kognitív disszonanciát).

(vagy megszopatott az index és fake news, hogy nyert a baloscsoda)
Foldesi26
A fidesz csinált egy helyzetet Szandika visszaléptetésével, aztán abban bíztak, hogy a szavazóik és a szavazaszámlálóik a barmok és azért lett annyi érvénytelen, aztán most úgy tűnik, hogy csak a Tisza szimpatizánsok adták be inkább üresen a papírt, vagy épp a sajátjaik, akik nem akartak Vitézyre szavazni, mert nekik meg nem elég fideszes...

Vagy akkor mi is lehet az a 24000 érvénytelen, ami mégis ottmaradt? Biztos KG egyesével kiradírozta kézzel az összesen az X-et, legalábbis az eddigi hozzászólásaid alapján tippelem ez van a te fejedben egyetlen értelmes magyarázatként, mert az lehetetlen, hogy KG csak simán nyert, mert nem jött be a fideszes huszárvágás...
StormST
Komoly teljesítmény ennyire elhasalni az értelmezésén annak, amit itt és amit eddig mondtam😊

Segítek: az én állításom az, hogy bár az embernek nagyon erős vágya van / volt a konteókra, de nem történt semmi más Budapesten, mint az, hogy KG a saját jogán megnyerte a választást.

És őszintén röhögök azon a DK-s nyugdíjas teórián, hogy a 14 éve teljhatalmú, szektorokat bekebelező, a magyar néplelket elragadó, káderek ezreit fenntartó fidesz elcsalta a választásokat, csak 41 szavazatnyival pont elkúrták, mert csalni sem tudnak már rendesen. Ez bohóc tempó, és nem más, mint kognitiv disszonancia redukció. (Szintén segítek megérteni, hogy arra utaltam, hogyha a fidesz elcsalta a valasztast, de KG nyert, akkor logikusan kovetkezik, hogy a fidesz KG gyozelmet szerette volna😊)

De Gergo arrol hires, hogy igazat mond, tehat varom az uj fopolgi valasztast.
Foldesi26
Én így látom amúgy a dolgokat:

1: elképesztő hiba h 1%n belüli kulonbsegnel nincs automatikus újra számlálás. Talán nem az utolsó körzetre is kellene h vonatkozzon de mondjuk egyéni képviselő, polgármester eseten mindenképpen. Elég aggályos h 2% érvénytelen valójában érvényes volt.
Ja és ezt az ikszet is jó lenne ki felejteni. Választói szándékot kellene értelmezni.

2: viszont épp ezért jó lenne tisztázni ilyen esetekre a szavazólapok tárolását és a lezárt úrnak felnyitásat, kötegek kérdését. Mert csak úgy van értelme ha a felnyitas rendben zajlik, minden jelölt képviselőjének megadni a lehetőséget h jelen legyen a fel nyitásnál. Ezt jogszabályban kellene akar rendezni. Nem pedig 30 percet adni az oda étkezésre, reggel fel 8kor.

3: ez az utóbbi egy hét még a híresen gyenge magyar demokráciáról is meg nagyobb szegénységi bizonyítványt állít ki.

4: hat igen ezért nem kell kiabálni az új választást már azelőtt h kikaptal volna. Nyilván előre menekülni próbált, hogy ne savanyú a szőlő típusú dolog legyen ha után kezdi követelni, de igen én is kiváncsi vagyok h vajon minden követ megmozgate, hogy legyen új választás. Nem vagyok naiv, úgysem. Elég szomorú h csak ilyen jelöltjeink vannak.
csebi
a választói szándékkal nem értek egyet. akinek meghaladja a képességeit, hogy egy szemüveg nélkül is jól látható karikába két egymást bármilyen módon metsző (lehetőleg iksz vagy kereszt formájú) vonalat belefirkantson, annál nehogy már a számlálónak kelljen kitalálni mire is gondolt a költő. ennek a feladatnak a megértése és végrehajtása minimum elvárás kell legyen a választópolgártól.
9 hónapja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
azert mikor vendegek jonnek es eloreengedek mindenkit es mire beerek latom, hogy utcai cipovel konkretan ossze lett minden maszkalva, szonyeg stb.. kicsit agyfaszt kapok.

barhova megyek elso dolog h veszem le a cipom es ha szolnak hagyom.

foleg h korabban ki is hangsulyoztam, a gyerek miatt vegyek le, mert kuszik maszik es nem lenne jo ha mondjuk a szaros, utcai fost hozzak be.
YoungZeeZee
Utálok minden olyan házibulit, vendégséget, ahol le kell vennem a cipőt, szagolnom másnak az izzadt lábszagát (vagy az enyémet), aggódnom, hogy van-e lyuk a zoknimon vagy sem, egyforma zoknit vettem fel vagy sem.
Egy vendégség két takarítással jár, előtte, és utána, akinek ez fájdalmas, az ne hívjon vendégeket. Ha meg a gyerek miatt aggódik akkor pláne, mert a vendég nemcsak az utcáról hoznak be fost a cipőjén, hanem akkor is ha leült a buszon, a lélegzetével is azt hoz be, és a mosatlan kezével is. (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a gyereknek nem árt egy kis immunerősítő baktérium a búrán kívülről)
vpi
szerintem kiválasztani egy normális pár (nem lyukas, egyforma) zoknit és felvenni egy olyan cipőt amiben nem lesz büdös a lábad amíg odaérsz a vendégségbe kisebb erőfeszítést igényel, mint a házigazdának kétszer teljes nagytakarítást tartani
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...
peach
vállalom hogy megint én leszek a fasz:
szegény jó családját kéne inkább sajnálni, hogy apának az egója picit fontosabb volt, mint felnevelni a saját kölykét. persze szép dolog, hogy (valószínűleg) aközben halt meg, amit szeret csinálni, de mégis jó lenne, ha az ilyen emberek vagy nem vállalnának gyereket vagy körültekintőbben választanának kihívást
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Gyáva szar lépés ha ezt megteszi Tua
FloresR
gratulálok ehhez a hozzászóláshoz
igazán minőségi amikor valaki a fórumon valaki más egészségről ilyen megnyilvánulást tesz. a srác kurva fiatal, de volt már csípő törése, idén 3 agyrázkódása, de ja, kurva nagy ötlet lenne ha inkább visszamenne szétveretni jobban magát hogy 20 év múlva irdatlan fájdalmak között kelljen élnie az életet.

remélem saját gyerekedről lenne szó is ilyen támogató lennél. ökör.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 372
Képzeljétek, meglátogattam egy ismerősöm autóval Zuglóban. És egy zsákutcában figyelmetlenségből egy teljesen lekopott felfestésű roki parkolóba sikerült beállni, a táblát meg észre se vettem, mert a másik irányba állt. All in all balfasz voltam több szempontból is.
Erre pont amikor jövök el, ott áll két közteres és már felragasztották a kerékbilincses ragacsot (ami 11500 Ft-ot fog érni) hogy majd kit kell hívjak.
Na mondom mi történt, mert ment a parkolás a telefonom, a saját hülyeségemről eddig nem tudtam. Aztán mondták, hogy ez így 50 ezer kapásból, mert szabálysértés és kötött az ára, annyi a "szerencsém", hogy itt nem szállítják el az autót, mint más kerületben. Mondtam, hogy hát ez szomorú, de nyilvan rájöttem, hogy hibáztam, meg tudomásul is vettem az egészet. Nem tudom hogy miért de végül elengedtek egy nagyon nagyon szigorú szóbeli figyelmeztetéssel és nem kaptam csekket.
Nem is gondoltam volna, hogy vannak köztük ennyire jófejek, de most nagyon hálás vagyok nekik, hogy nem vágtak meg több mint 60 ezer forintra.

Szerkesztette: Fontos_Vidra