EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
4 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
3 hónapja
M4 sport bazmeg kirakta CARVAJALT aranylabda díjjal, mint opció 🤣🤣🤣Ennyi buta embert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
BEATING SPAIN IS NOT FOR EVERYONE 👌 pic.twitter.com/fISScS7lMn
— Scotland Goals (@ScotlandNTGoals) July 14, 2024
(Skótok lettek ugye az utolsók) 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
3 hónapja
Nem tudtam hogy ő a helyi Manti Te'o.Mostmár lesz igazi is 😉Elv már van valami Tiktoker barátnőjeValószínűleg nem lesz gondja a csajozással sem...es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
Loboncgeci meg kb mindenhol ki lesz fújolva
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
YoungZeeZee
Mikey
zacknorb
ozibozi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
ozibozi
16 964
Mostmár lesz igazi is 😉Elv már van valami Tiktoker barátnőjeValószínűleg nem lesz gondja a csajozással sem...es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
YoungZeeZee
Mikey
zacknorb
3 hónapja
burkolt buzizás 😀Valószínűleg nem lesz gondja a csajozással sem...es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
YoungZeeZee
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Elv már van valami Tiktoker barátnőjeValószínűleg nem lesz gondja a csajozással sem...es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
YoungZeeZee
Mikey
3 hónapja
Mikey
18 653
Valószínűleg nem lesz gondja a csajozással sem...es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
YoungZeeZee
3 hónapja
A sorozat tehát nem szakadt meg, 2004 óta csak dél-európai ország nyeri az EB-ket.előtte meg 68ba nyert utoljára a délvidék
Zsellér van de Vrij
3 hónapja
A sorozat tehát nem szakadt meg, 2004 óta csak dél-európai ország nyeri az EB-ket.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
3 hónapja
nem lettem utolsó sehol 😀
3 hónapja
Grat a tipplyben Jó Zsiráfosnak (😀), magabiztosan nyert.Na, fantasyban 5. lettem 20 tagból, nem rossz!😊 Grat a győztesnek!
Az Uefás tippelősben kár hogy ilyen kevesen voltunk, de azt legaláb nyertem 5 ponttal David előtt.
A fantasyben grat miilann-nak a győzelemért, meg deyellnek az ezüstért.
Itt végül csak hetedik lettem, de Sixot azért itt is sikerült megelőzni, így sikeresnek minősítem a dolgot 😛
warr_b
3 hónapja
no
7 214
SzemelyesA velemenyem nem valtozott, szar sport, bar en tegnap jol mulattam meg a vereseg ellenere is, mert a hangulat jo volt elotte es kozben is egy darabig, utana meg mar mindegy volt. Ha nem drukkolsz valakinek akkor brutal szar. Szamomra a legjobb ha a magyar es az angol nem jutna ki egyaltalan vagy legalabb 20 evente lenne. Egyszeruen mocsok szar hogy vegignezzem figyelmesen mert masnap beszelni kell rola. A csucspontom a Kane 11 mert itt felszedtem annyit hogy szinte profinak tuntem masnap. A melypont az Callum Styles volt. Az eredeti terv az volt hogy azt mondom hogy meg nem lattam de majd megnezem. De mivel tudjak honnan jottem igy a magyarokrol mint valami extra inforol vagyva nem hagytak beken es kerdeztek a velemenyemet, egyszer Callum-rol. amire sajnos a valaszom az volt hogy jaa meg az angolokat sem lattam. Baszki angol nev, angol arc, miutan megmutattak. Hat nekem ez volt a melypontja az EB-nek. Szerencsere vege van.
3 hónapja
Grat a tipplyben Jó Zsiráfosnak (😀), magabiztosan nyert.tippeldében 5-ös holtverseny a dobogó legalsó fokán ☺️
Az Uefás tippelősben kár hogy ilyen kevesen voltunk, de azt legaláb nyertem 5 ponttal David előtt.
Itt végül csak hetedik lettem, de Sixot azért itt is sikerült megelőzni, így sikeresnek minősítem a dolgot 😛
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Grat a tipplyben Jó Zsiráfosnak (😀), magabiztosan nyert. Az Uefás tippelősben kár hogy ilyen kevesen voltunk, de azt legaláb nyertem 5 ponttal David előtt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Van igazság. Az a csapat nyerte amely az egész torna alapján a legjobban megérdemelte.Kissé sajnálom is őket, mert a "cél szentesíti az eszközt" dumával pont a cél kapujában elbukni komoly kognitív disszonanciával fog járni
Gratula a spanyoloknak így kell egy válogatott tornát abszolvalni.
Angolok meg addig nem nyernek semmit amíg Southgate az edző így egy rohadt jó generáció megy a levesbe
csebi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Lúdas Solymi
7 969
Van igazság. Az a csapat nyerte amely az egész torna alapján a legjobban megérdemelte.Angoloknal az a problema h rohadt sok jo generacio ment a levesbe, sokszor iszonyatos EB/VB lebogesekkel.
Gratula a spanyoloknak így kell egy válogatott tornát abszolvalni.
Angolok meg addig nem nyernek semmit amíg Southgate az edző így egy rohadt jó generáció megy a levesbe
csebi
3 hónapja
Van igazság. Az a csapat nyerte amely az egész torna alapján a legjobban megérdemelte.Gratula a spanyoloknak így kell egy válogatott tornát abszolvalni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A legjobb csapat nyert. A tokosokat nagyon nyomták, igen rendesen megkapták a hazai pályát. Aztán, mikor egy focizni tudó csapat jött szembe, rögtön kitelt a becsület. Úgyhogy coki....Ahol ha Kroos megkapja időben az első sárgát akkor lenyugszik.Az angolok nemhogy dontot, de kis tulzassal negyeddontot sem.erdemeltek volna. A nemet-spanyol gyoztese vegulis behuzta, az volt az igazi donto, a ket legjobb csapattal.2x megírtam már, hogy az volt a döntő
Zsellér van de Vrij
NB2
Loboncgeci kezezése tiszta 11-es azt berúgják nagy eséllyel mennek haza....
Az EB egyik leggyengébbjei a bírók voltak a VAR-al egyetemben....
ThundersNFL a Paraszt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Majd kiderül,hogy teste mit bír majd évi 60-70 meccsel mert idén "csak" 35 meccse volt....echte " pihentem" ment az EB-re.....Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
3 hónapja
YoungZeeZee
8 516
es szeptemberben bemegy a gimibe es megkerdik mivel telt a nyarad😬Ezek után Yamalt kb felszopják félistennekMondjuk 17 évesen 6 meccsen 1 gól 4 gólpassz után meg is érdemli a dicséretet. Kis túlzással egymaga többet veszélyeztette az ellenfelek kapuját a tornán, mint az angol válogatott.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
3 hónapja
Kampman
28 166
Voltak akkor is szar meccsek, szóval a hamis nosztalgia sem kell, de nem emlékszek olyan válogatott tornára, ahol egymás után három 0-0-át játszottak.A döntővel konkrétan altatni lehetett, kivéve Baggio (az itteni kevésbé ismert névrokonának) sikeres FG-jét a tiziknél. 😀Dehát anno minden jobb volt, a válogatott foci meg főleg, ilyet nem lehet írni 😀😀
iktriad
zacknorb
Szerkesztette: Kampman
3 hónapja