Jacksonville Jaguars - Minnesota Vikings
3 napja
Szerintem ez megvót.
3 napja
Pyrrus
708
öööööö
3 napja
tényleg nem lehet gyomorgörcs nélkül Vikings meccset nézniEz már zsebben van. Olyan 4 & out lesz a driveunk, mint a huzat,
Pyrrus
3 napja
Ja, szeretnénk ha a HC és a a GM eltakarodna a halál faszára. Csak hogy Shao Khan újabb balfaszokkal pótolja őket. Csávókámnak annyi jó HC, vagy GM igazolása volt, mióta tulaj(idén 13 éve), ahány TD-je van ma a Vikingsnak. .DKi ellen inkábbNe feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
Pyrrus
Jakehomer
3 napja
Igazi roncsderbi.
3 napja
Pyrrus
708
tényleg nem lehet gyomorgörcs nélkül Vikings meccset nézni
3 napja
Ki ellen inkábbNe feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
Pyrrus
Tepper takarodj!
3 napja
Bama qbAki ráadásul jacksonvilleből való. Dupla rontás.
Jakehomer
3 napja
Pyrrus
708
Ne feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.kiért mentek?
iktriad
3 napja
Azt mondom a D megérdemli hogy a meccs vége róluk szóljon, nagyot harcoltak, és ez a meccs az övék
3 napja
Ne feledjük, most minden L nekünk valójában egy W. Minél rondább, annál jobb.
3 napja
Már a Packers elleni meccsen is írtam: nem tudom, mikor láttam ennyire fos O-t, mint a Jaxé.
3 napja
ELOEL
3 napja
Pyrrus
708
Végre nekünk is jut egy INT
3 napja
Pyrrus
708
én semmilyen csapatot nem becsülök le. ahogy a CBitek ma dolgoznak az brutálNagyon jól esik az alázat, denem kell félnetekde legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
vsanyi132
Ppistike
3 napja
Nagyon jól esik az alázat, denem kell félnetekde legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
vsanyi132
3 napja
de legalább 4/4 az FG 😀Van egy nyerő Romo a csapatban 😊 csak el ne kiabáljam 😊
Pyrrus
3 napja
Az sem mentség, hogy a 3rd sor jatszik... ekkora hulladek a földön nincs. De szerencsére az FO iránt a bizalom töretlen. Duuuuuvaaa....A második félidőben a pecces Mac játszott 😊 irgalmatlan ez a Jax offenseKoszi!Meki hogy játszik?not great, not terrible
kolok1972
Jakehomer
kolok1972
Jakehomer
3 napja
Pyrrus
708
de legalább 4/4 az FG 😀
3 napja
Pyrrus
708
képtelen vagyunk Td re .....
3 napja
A második félidőben a pecces Mac játszott 😊 irgalmatlan ez a Jax offenseKoszi!Meki hogy játszik?not great, not terrible
kolok1972
Jakehomer
kolok1972
Tepper takarodj!
3 napja
Pyrrus
708
istenem a D!!!!! 😀