NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles

1 feliratkozó

1 perce
Tdog Atlanta Falcons 896
Mi ez a sok jaguars penalty? Mult heten is nezem sokat nyeltek

Szerkesztette: Tdog
1 perce
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 434 — Eagles fan
Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap volt
Toto21
Jurgensre szimplán azt mondták hogy nem C.
Ami elég WTF.
zacknorb
? Kifejtenéd?
Greengo
Hát ha a snapjei nagy részét LG-ben tolta (187 az 55 ellenében) , és centerhiány ellenére nem tartották meg, az erősen arra utal hogy guardként számoltak vele.
zacknorb
Alapvetően guard hiány volt. Ezért került oda.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 perce
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 825 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.
Kampman
Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
davemayer
A half time shownak az a celja, hogy olyanok is megnezzek, akik amugy a meccset nem, meg nem is kovetik a focit. Ha megnezed a Spotify top 5-ot, jo esellyel koztuk van a kovetkezo fellepo. Amig ezek kozt nincs rockbanda, ne szamits rajuk.
Az en idei tippem: Olivia Rodrigo vagy Tate McRae
casaubon
Sabrina Carpenter, Dua Lipa

Én NFL csevegőben már rég behívtam hogy idén női lesz.
3 perce
casaubon Green Bay Packers 4 082
Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.
Kampman
Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
davemayer
A half time shownak az a celja, hogy olyanok is megnezzek, akik amugy a meccset nem, meg nem is kovetik a focit. Ha megnezed a Spotify top 5-ot, jo esellyel koztuk van a kovetkezo fellepo. Amig ezek kozt nincs rockbanda, ne szamits rajuk.
Az en idei tippem: Olivia Rodrigo vagy Tate McRae
3 perce
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 825 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap volt
Toto21
Ami elég WTF.
zacknorb
? Kifejtenéd?
Greengo
Hát ha a snapjei nagy részét LG-ben tolta (187 az 55 ellenében) , és centerhiány ellenére nem tartották meg, az erősen arra utal hogy guardként számoltak vele.
5 perce
iktriad Jacksonville Jaguars 87 089 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Anton Harrison kiesik az NAGY érvágás.
5 perce
Toto21
Ami elég WTF.
zacknorb
? Kifejtenéd?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 perce
Toto21
Ami elég WTF.
7 perce
iktriad Jacksonville Jaguars 87 089 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tovabbra is szokásos....😔
dande2
De a Run D remek még.
8 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 452 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha nem èrünk oda megint akkor nincs stop
8 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 452 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tovabbra is szokásos....😔
11 perce
Toto21
Kb 5. szamú C rá senki nem modnta😛 szerintem Kendallra gondolsz aki sèrült. Majors èlete első meccse.
12 perce
Toto21 Chicago Bears 9 375
12 perce
Na akkor csak a szokásos 😏
14 perce
Kampman
davemayer
Miért kiderült, ki lesz az idei Half Time Show fellépő?
16 perce
davemayer Chicago Bears 15 765 — "Grammar maci"
Kampman

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
18 perce
Maka 1 másodperccel később kiabálj már baszom a szar arena4 technikát
Sifur
Itt Londonban nem hallani 😁 viszont meleg sört adnak😬
Invincible
Dobod el! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
19 perce
Invincible Philadelphia Eagles 884
Maka 1 másodperccel később kiabálj már baszom a szar arena4 technikát
Sifur
Itt Londonban nem hallani 😁 viszont meleg sört adnak😬

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
23 perce
Kampman
Taylor Swift mindenkèp 😄😉
28 perce
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 199

Szerkesztette: Kampman
31 perce
Stez SMU Mustangs 50 338 — Whoops, looks like something went wrong.
A lenyeg, hogy nem playback. Bruh

32 perce
Egyszer teszek a jagsre, nyilvan akkor torik meg a forma
Tdog
Nem láttál még Eagles meccset idén. 😀

Nyugodj meg . Biztonságban van a pénzed.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
33 perce
Tdog Atlanta Falcons 896
Egyszer teszek a jagsre, nyilvan akkor torik meg a forma
34 perce
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 236 — The Mathematician
miért nem megy a playclock?
Negritis, a vajda
Incomp miatt
Akcidens
azt a rendes clock, a playclock attól még kéne hogy menjen,m nem?
Negritis, a vajda
Ja bocs, bebaszott az alváshiány, de a bíróknak is
Akcidens
semmi, simán lehet volt valami ami miatt jogos volt
csak furcsálltam

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
35 perce
Akcidens 321
miért nem megy a playclock?
Negritis, a vajda
Incomp miatt
Akcidens
azt a rendes clock, a playclock attól még kéne hogy menjen,m nem?
Negritis, a vajda
Ja bocs, bebaszott az alváshiány, de a bíróknak is