NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
124
20
15:30, ARENA4
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
1 órája
sikerült rossz irányba módosítani 😀
1 órája
Még oszt egyre többet csúszik 😀Ja 🤷NopeTalan sikerült 👍valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..Sokat vársz tőlük
Szesze
braxa88
dande2
Toto21
dande2
1 órája
Egyre rosszabb a csuszas...
1 órája
Ja 🤷NopeTalan sikerült 👍valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..Sokat vársz tőlük
Szesze
braxa88
dande2
Toto21
1 órája
Ezek a közepre futasok... 3. szamu RB-vel, meg pot fallal. Tuti müködni fog😂Egy olyan fal ellen, ami tavaly óta nem engedett 75 yardot egy RB-nek.
Toto21
1 órája
KösziEgy linket tudna valaki dobni?v2.sportsurge.net/watch-66523-nfl-philadelphia-eagles-jacksonville-jaguars/
LanceVance
Greengo
1 órája
Elnegedtek egy erős false startot 😄
1 órája
NopeTalan sikerült 👍valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..Sokat vársz tőlük
Szesze
braxa88
dande2
1 órája
Talan sikerült 👍valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..Sokat vársz tőlük
Szesze
braxa88
1 órája
Ezek a közepre futasok... 3. szamu RB-vel, meg pot fallal. Tuti müködni fog😂
1 órája
Egy linket tudna valaki dobni?v2.sportsurge.net/watch-66523-nfl-philadelphia-eagles-jacksonville-jaguars/
LanceVance
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 órája
valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..Sokat vársz tőlük
Szesze
1 órája
Huh, de nagyon idegesito...🫠Pedig a jó hangulat miatt jó lenne, de ez így tènyleg gáz...
Toto21
1 órája
valaki észrevehetné a stúdióban, h késleltetni kéne a hangot..
1 órája
Huh, de nagyon idegesito...🫠
1 órája
Vèdelem jól kezd legalább
1 órája
vagy mindjárt átkapcsolok DAZN-raAkkor nèzzük nèmán 😏nagyon hamar jön a hang a képhez képest, már mondta Maka, hogy kiszedték a kezéből, a képen meg még a snap pillanata volt.Jah nem ertettem en se miert mondjak, mikor meg semmi se volt
shagi0206
Toto21
dande2
1 órája
2&40, csak minél több fantasy pontot akarnak termelni valakinek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
Akkor nèzzük nèmán 😏nagyon hamar jön a hang a képhez képest, már mondta Maka, hogy kiszedték a kezéből, a képen meg még a snap pillanata volt.Jah nem ertettem en se miert mondjak, mikor meg semmi se volt
shagi0206
Toto21
1 órája
Lawrence helyében én dobnék egy pick6-et DeJeannak 😊
1 órája
2 & 40...
1 órája
nagyon hamar jön a hang a képhez képest, már mondta Maka, hogy kiszedték a kezéből, a képen meg még a snap pillanata volt.Jah nem ertettem en se miert mondjak, mikor meg semmi se volt
shagi0206