Jacksonville Jaguars - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Lawrence-nek respect, hogy legalább utánament, de ez megint súlyos brainfart volt mindenki mástól.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Most belefér, lehet.... de úgy ezt csinálták a Cleveland illetve a Vikings ellen is ...
több mint 1 éve
Mondjuk ott a vedelem durva. Cinci WR sor foghijas, de ez a Bengals lesimazta a 49ers Bills duot.Vikings mit megy? 😀 nagyon durvaStroud is megint alkot
Blevi
dande2
több mint 1 éve
Vikings mit megy? 😀 nagyon durvaStroud is megint alkot
Blevi
több mint 1 éve
Vikings mit megy? 😀 nagyon durva
több mint 1 éve
Purdyn horsecollar?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Mondanám, hogy rookie mistake, de már nem.
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Naná, a legjobbak! De a rontott szerelések, azok egyéni hibák.Továbbra is állítom, ennyi elrontott védő szerelést kb. 5-6 éve láttam... nem tudom mi van velük. Oké, szereztünk gyorsan 10 pontot, de azóta....Szerintem a D most kimondottan jó...
Tapsi Hapsi
Steve Ribbed
több mint 1 éve
KopaFabian
229
Jó nekem itthonról 😂 ez eléggé GG szagú, így s Kittle TD után Nem volt a LOS átlépve szerintetek?Te mér nem vagy itt s Score-ban? 😃
KopaFabian
petey
több mint 1 éve
Steve Ribbed
396
Továbbra is állítom, ennyi elrontott védő szerelést kb. 5-6 éve láttam... nem tudom mi van velük. Oké, szereztünk gyorsan 10 pontot, de azóta....Szerintem a D most kimondottan jó...
Tapsi Hapsi
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
689
Továbbra is állítom, ennyi elrontott védő szerelést kb. 5-6 éve láttam... nem tudom mi van velük. Oké, szereztünk gyorsan 10 pontot, de azóta....
több mint 1 éve
Nem volt a LOS átlépve szerintetek?Te mér nem vagy itt s Score-ban? 😃
KopaFabian
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ez minimum sackmeg 1 giga holding, meg egy grounding, ha nem sack.
dande2
több mint 1 éve
Ez minimum sack
több mint 1 éve
Invincible
801
Ami Lane Jhonson az Eagles-nek az Trent Williams a 49rs-nek.
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 1 éve
Amíg a D tartja magát ès megadja az esèlyt a Dnek addig jó. Hajrá Ikriad 🙂
több mint 1 éve
Split Jaguars editionmindig is érdekelt ki és miert szurkol a Jags-nek.A teljes Jax topik?Biztos vannak burner accountjai.Grat a W-hez frisco!Iktriad rossz userhez jelentkezett be?
Ezzel az O fallal first downunk sem lesz
Ppistike
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Mar értem
Eazzy
több mint 1 éve
mindig is érdekelt ki és miert szurkol a Jags-nek.A teljes Jax topik?Biztos vannak burner accountjai.Grat a W-hez frisco!Iktriad rossz userhez jelentkezett be?
Ezzel az O fallal first downunk sem lesz
Ppistike
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
Mar értem
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Fu de undorito utes volt
több mint 1 éve
A Philly Special nem mindenhol megy 😊