Jacksonville Jaguars - Seattle Seahawks
1 hónapja
Kell egy lassu pontszerzo drajv es akkor jok vagyunk.
1 hónapja
T-Law ezt szepen csinalta. Mozgassal ellwntetes iranyba megdobni nem konnyu.
1 hónapja
Most anulált egy szép TD-t. Meg megfosztott fantasyban egy csomó ponttól 😀Hunter gyereknek volt már értelmes megmozdulása a szezonban?MNF-en is volt már jó pár.
remontada
iktriad
1 hónapja
Hunter gyereknek volt már értelmes megmozdulása a szezonban?MNF-en is volt már jó pár.
remontada
1 hónapja
Konzekvensen bedobjak erre a zaszlot minden meccsen, ez hatalmas jatekos hiba volt (annak ellenere, hogy kontraproduktiv a szabaly).No Fun Leage basszák megVicc
funkyparduc
Sonics
1 hónapja
No Fun Leage basszák meg
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Hunter gyereknek volt már értelmes megmozdulása a szezonban?
1 hónapja
Persze, nem tűnik olyan vészesnek a helyzet, de ha hozunk konkurenciát, akkor ne legyen sokkal gyengébb.Nem rossz, csak valami nincs rendben vele. Sokan mondogatják, hogy Matiscik snapjei se az igaziak idén, szóval lehet nem csak benne van a hiba. Én sajna nem lepődtem meg, hogy ma semmi nem megy a rugónknak ezt olvasva.Ma sajna nem fog nyerni a Jags. Ugyanitt lehet Cam Little és Ross Matiscik számára lehet hoznék konkurenciát a practice squadba jövő hétre...Van olyan kicker, aki előrelépés lenne?
iktriad
dioadam
Cam Little wide right on almost everything again in warmups. Proceed how you’d like with that info.
— Herbert 0-2 vs Lawrence (@BoldCityCap) October 12, 2025
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
1 hónapja
Nem rossz, csak valami nincs rendben vele. Sokan mondogatják, hogy Matiscik snapjei se az igaziak idén, szóval lehet nem csak benne van a hiba. Én sajna nem lepődtem meg, hogy ma semmi nem megy a rugónknak ezt olvasva.Ma sajna nem fog nyerni a Jags. Ugyanitt lehet Cam Little és Ross Matiscik számára lehet hoznék konkurenciát a practice squadba jövő hétre...Van olyan kicker, aki előrelépés lenne?
iktriad
dioadam
Cam Little wide right on almost everything again in warmups. Proceed how you’d like with that info.
— Herbert 0-2 vs Lawrence (@BoldCityCap) October 12, 2025
1 hónapja
Ma sajna nem fog nyerni a Jags. Ugyanitt lehet Cam Little és Ross Matiscik számára lehet hoznék konkurenciát a practice squadba jövő hétre...Van olyan kicker, aki előrelépés lenne?
iktriad
NBII-es futballisták a f@szomat már
1 hónapja
Ma sajna nem fog nyerni a Jags. Ugyanitt lehet Cam Little és Ross Matiscik számára lehet hoznék konkurenciát a practice squadba jövő hétre...
1 hónapja
Littlenek lesz még állása holnap?Elozo heten egybkihagyott FG nekunk a mermozesbe kerult, meg meg van a rugonk 😊
shagi0206
1 hónapja
Littlenek lesz még állása holnap?
1 hónapja
1998Igen, abszolút kétesélyes. Mikor kezdett a JAX 4-1-el?Lehetseges. Szerintem mentalis oldalrol a Jaguars jobb helyzetben jott bele a meccsbe, “felek” toluk.Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szenvedés. Amúgy hajszálnyival a SEA volt az esélyes.
Szerintem a Jax a merkozes eselyese. Mi volt ezidaig? Pont a TD-re kapcsoltam be.
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
Akkor 5-0
Szerkesztette: Kampman
1 hónapja
2017-ben voltak AFC dontoben? Talan akkor.Igen, abszolút kétesélyes. Mikor kezdett a JAX 4-1-el?Lehetseges. Szerintem mentalis oldalrol a Jaguars jobb helyzetben jott bele a meccsbe, “felek” toluk.Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szenvedés. Amúgy hajszálnyival a SEA volt az esélyes.
Szerintem a Jax a merkozes eselyese. Mi volt ezidaig? Pont a TD-re kapcsoltam be.
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Igen, abszolút kétesélyes. Mikor kezdett a JAX 4-1-el?Lehetseges. Szerintem mentalis oldalrol a Jaguars jobb helyzetben jott bele a meccsbe, “felek” toluk.Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szenvedés. Amúgy hajszálnyival a SEA volt az esélyes.
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
undisputedly
1 hónapja
Kuppnak is mehet labdaIden tobb explosive jateka van, mint DK-nak a Steelersben, de nekem szemre nem meggyozo.
Heisman nádor
1 hónapja
Kuppnak is mehet labda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Lehetseges. Szerintem mentalis oldalrol a Jaguars jobb helyzetben jott bele a meccsbe, “felek” toluk.Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szenvedés. Amúgy hajszálnyival a SEA volt az esélyes.
undisputedly
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szenvedés. Amúgy hajszálnyival a SEA volt az esélyes.
undisputedly
1 hónapja
JSN idén top5 szinten ostromolYard/utvonalban toronymagasan vezeto a ligat, elkepeszto.
shagi0206
1 hónapja
JSN kurva jó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Jax valami elkepeszto. Mindenki tudja, hogy hozza megy es Kubiac kepes megis jo playeket felirni ra.Szerintem a Jax a merkozes eselyese. Mi volt ezidaig? Pont a TD-re kapcsoltam be.