Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans
több mint 7 éve
Ha idén nem választunk QB-t, akkor itt paláver lesz.Idén már biztos nem fogunk, max jövőre. 😊
Willis
több mint 7 éve
Ha idén nem választunk QB-t, akkor itt paláver lesz.
több mint 7 éve
Kérdezd Coughlint.Egy playben megmutatkozik mi a különbség a 2 csapat között. A QB.de mindenki erről beszél a világon, csak a franchise górék nem látják vagy mi???
iktriad
Stoki
több mint 7 éve
Egy playben megmutatkozik mi a különbség a 2 csapat között. A QB.de mindenki erről beszél a világon, csak a franchise górék nem látják vagy mi???
iktriad
több mint 7 éve
Egy playben megmutatkozik mi a különbség a 2 csapat között. A QB.
több mint 7 éve
kezdünk hajazni az utóbbi évekre,úgy néz ki engem is elkapott a hév az első forduló után...
több mint 7 éve
Nem igaz.
több mint 7 éve
Brady és Brees. Ja nem ők egy másik meccsen vannak.twitter.com/ryanohalloran/status/909485318503649280
Jobban kellene vigyázni a labdára! Két labdavesztés egy félidő alatt a régi időkre emlékeztet.😕Az egész O, minusz a Fournette futások arra emlékeztetnek.
dr_najo
Az a szerencsétek hogy a Titans is harmat gyenge. Remélem a Jaguars összekapja magát a második félidőre, mert hozniuk kéne a meccsetNekem egyértelmű, hogy ők a potensebb csapat sajnos. De legalább mi kezdjük a 2. félidőt.
Celtic
RB rotáció nálunk:
twitter.com/ryanohalloran/status/909484577579728897
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Az a szerencsétek hogy a Titans is harmat gyenge. Remélem a Jaguars összekapja magát a második félidőre, mert hozniuk kéne a meccsetAzért is harmatgyenge, mert a d simán limitálja őket, egyébként magukhoz képest tényleg nem valami acélosak most.
Celtic
több mint 7 éve
Celtic
419
Az a szerencsétek hogy a Titans is harmat gyenge. Remélem a Jaguars összekapja magát a második félidőre, mert hozniuk kéne a meccset
több mint 7 éve
dr_najo
154
Jobban kellene vigyázni a labdára! Két labdavesztés egy félidő alatt a régi időkre emlékeztet.😕
Dr NaJó
több mint 7 éve
Most láttam az első jeleneteket erről a meccsről a redzone-on, kellet egy kis idő, míg meg tudtam különböztetni a két csapatot. A Jaguars tiszta fehér szereléséhez nem a legjobb választás volt a Titanstől ez a világoskék-fehér összeállítás, pláne a rikitó napsütésben.Ez a magyarázat a pocsék támadójátékra és a 3 eddigi turnoverre. 😊
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Most láttam az első jeleneteket erről a meccsről a redzone-on, kellet egy kis idő, míg meg tudtam különböztetni a két csapatot. A Jaguars tiszta fehér szereléséhez nem a legjobb választás volt a Titanstől ez a világoskék-fehér összeállítás, pláne a rikitó napsütésben.
több mint 7 éve
Először vagyunk hátrányban idén.
több mint 7 éve
Srácok, ilyen QB teljesitményre po? a D az valóban jóSzar a divízió. 😊
Celtic
több mint 7 éve
Srácok, ilyen QB teljesitményre po? a D az valóban jósponsored by Tim Tebow
Celtic
több mint 7 éve
Celtic
419
Srácok, ilyen QB teljesitményre po? a D az valóban jó
több mint 7 éve
Picsába.
több mint 7 éve
A meccs heve 😀Ha az Offense úgy játszana. Mint a D, akkor itt intant SB lenne azt garantálom.Inkább instant Playoff.
Willis
iktriad
több mint 7 éve
szerintem is maradjunk inkább a play off-nál...
több mint 7 éve
Ha az Offense úgy játszana. Mint a D, akkor itt intant SB lenne azt garantálom.Inkább instant Playoff.
Willis
több mint 7 éve
Ha az Offense úgy játszana. Mint a D, akkor itt intant SB lenne azt garantálom.
több mint 7 éve
Az első bekapott sackből egyből labdavesztés lett. Az offensünk nagyon egyoldalú.a védelem viszont elit cserébe :d
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Széééép volt Telvin!
több mint 7 éve
Az első bekapott sackből egyből labdavesztés lett. Az offensünk nagyon egyoldalú.