Kansas City Chiefs - Buffalo Bills
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Na akkor a full fogalmatlan tamadosorunk johet egy gyors 3&outra 😊gyenge jinx kísérlet 😀
ThySoul
több mint 2 éve
- JC6
6 949
Gyönyörű
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
McKenziet ültesse már le valaki
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Na akkor a full fogalmatlan tamadosorunk johet egy gyors 3&outra 😊
több mint 2 éve
von odaért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Az is érdekelne mondjuk mit keres fent Neal mikor egy ST játékos csak
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Az az elam holding flag mi volt? 😀
több mint 2 éve
gedam
5 901
jó szar meccs
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
A playcalling az borzalmas eddig
több mint 2 éve
Spangli eddig jol csinalja.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
A visszahordasok idén nagyot mennek úgy látom
több mint 2 éve
Thuney megserult. Affene.
több mint 2 éve
Ezt szèpen kivèdekezte a D
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Legalább a bírókat lefizettük!
több mint 2 éve
Ez mondjuk egy kicsit elhibazott szereles volt.kikényszerített hiba természetesen 😉
ulpianus
több mint 2 éve
Hill nélkül is lehet a magasban lenni 😀 😉
több mint 2 éve
Ez mondjuk egy kicsit elhibazott szereles volt.
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Jól van a def hozza a chiefs elleni formát megnyugodtam
több mint 2 éve
Vège Juju
több mint 2 éve
red5
521
semmi gond azért beszélünk róla 😀akkor bocs félre értettem, csak mostanában volt jó néhány számomra érthetetlen PM nagyképű hsz.... 😊mi köze a Pecchez??? semmi irigység...pont ,hogy birom a csávót és Allen-t is....egyszerűen ezt a részét nem kedvelem...neked laza nekem "leszarom" stílus....PM nak ezt a leszarom nekem minden bejön úgy is stílusát" utálom?????????? ezt ugyan miből szűröd le??? nem inkább az van benn, hogy amennyire lehet lazán kezeli és kész....
red5
de lehet irigykedni rá meg Chiefsre, mondjuk ez pont egy kb 20 évet sikert megélő Pats fantól jön? 😉 😛
dande2
red5
dande2
őlég vót
több mint 2 éve
akkor bocs félre értettem, csak mostanában volt jó néhány számomra érthetetlen PM nagyképű hsz.... 😊mi köze a Pecchez??? semmi irigység...pont ,hogy birom a csávót és Allen-t is....egyszerűen ezt a részét nem kedvelem...neked laza nekem "leszarom" stílus....PM nak ezt a leszarom nekem minden bejön úgy is stílusát" utálom?????????? ezt ugyan miből szűröd le??? nem inkább az van benn, hogy amennyire lehet lazán kezeli és kész....
red5
de lehet irigykedni rá meg Chiefsre, mondjuk ez pont egy kb 20 évet sikert megélő Pats fantól jön? 😉 😛
dande2
red5
több mint 2 éve
red5
521
mi köze a Pecchez??? semmi irigység...pont ,hogy birom a csávót és Allen-t is....egyszerűen ezt a részét nem kedvelem...neked laza nekem "leszarom" stílus....PM nak ezt a leszarom nekem minden bejön úgy is stílusát" utálom?????????? ezt ugyan miből szűröd le??? nem inkább az van benn, hogy amennyire lehet lazán kezeli és kész....
red5
dande2
Szerkesztette: red5
őlég vót
több mint 2 éve
PM nak ezt a leszarom nekem minden bejön úgy is stílusát" utálom?????????? ezt ugyan miből szűröd le??? nem inkább az van benn, hogy amennyire lehet lazán kezeli és kész....
red5