Kansas City Chiefs – Cleveland Browns
több mint 10 éve
Berry majdnem picket fog, de igy is jo, punt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Maclin el is kapta, TD. Jo kezdes.

több mint 10 éve
Smith-nek lehet több futott yardja lesz,mint passzolt.livetv.sx/en/eventinfo/371283_cleveland_kansas/#webplayer_ifr|340800|371283|340800|142|27|en
több mint 10 éve
Go Chiefs gyerünk a kilencedikért! Sajnos nézni nem tudom csak eredménykövetni.
több mint 10 éve
olyan szinten érdekel már a szezon, hogy most tudtam meg,hogy a Chiefs-el játszunk 😊hajrá 😀
több mint 10 éve
Akinek esetleg nem elete az NFL:AFCben most rajatszasba 4 csapat megy 3 helyert. Ugyanis a deliek eldontik, a Texans vagy Colts nyeri a csoportot (automatikusan bejut), de Wildcard helyet nem eri el a masik. A Pats es Bengels mar bent van csoportgyozteskent.
A Broncos nehezen de ki tud esni, mivel ha ugyanannyit nyer mint a Chiefs, utobbi nyeri a nyugatot (csoporton beluli eredmenyeik miatt). Amennyiben ez a fentebb emlitett ugyanannyi gyozelem (10 vagy 11W) nem erosebb mint a Steelers Jets duoje, kiesnek.
Realisabb azt nezni ma, miszerint a Jets van hatranyban a Chiefs es Steelers ellen. Ha mindenki mindket meccset megnyeri, akkor a Jets marad hoppon. Igy naluk fer bele legkevesbe, hogy ma a Patstol kikapjanak.
Ha buknak, akkor is van eselyuk, megha a Chiefs + Steelers nyer is. Ugyanis a Broncost megfoghatjak azonos W szam eseten. Ahhoz holnap a Broncosnak veszteni kell a Cinci ellen (ez realis) es/vagy jovoheten a Bolts ellen. Ott mar verni kell a Jetsnek mindenkepp a Billst.
Remelem erthetoen tudtam leirni, illetve nem tevedtem sehol.
Arra celzok, hogy ezen meccsekrol itt is barki irhat infot, minden aktualis. En is fogok, ha latok valamit.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 10 éve
19:00,

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal