Kansas City Chiefs – Cleveland Browns
több mint 10 éve
Peters kontra pick. Ez a nyolcadik pickje rookiekent.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Orchard legalább életre kelt az elmúlt pár meccsen, lehet korábban játszani kellett volna?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
KelceUlpi, ha nyertek tuti a PO?Nem. De ha a Jets bukik (Pats ellen), akkor igen.
Joey Tribbiani
Illetve a Steelersnek sem tuti a PO,es a Ravens vezet egyelore. Denvert meg csportgyozteskent elozhetjuk.
Kozben mekkora pick! Hahaha

több mint 10 éve
Ez a Tramon, volt akár egyetlen értelmes megmozdulása idén?
több mint 10 éve
Ulpi, ha nyertek tuti a PO?
több mint 10 éve
Illegalis passz, jo itelet. FG 10-3Ahogy: Ravens FG. 10-3.

több mint 10 éve
Manzieltol mik az elvarasok mara? Mar akinek van mara barmliyen elvarasa barkitol.maradjon józan a meccs végig.
ulpianus
több mint 10 éve
Az nem volt ervenyes passz feltetlen. Elorefele ment LOS elottrol. Challenge time.

több mint 10 éve
Poe volt lesen, nem Ford, de mindegy kedves birauk.

több mint 10 éve
Peters tokeltesen illik ebbe a verekedos, agressziv, nagy CBket alkalmazo semaba. Tehetseges is, DB edzonk is kivalo, sokan vartak Oeterst DROY eselyesnek, es az is jelenleg. De ennek sok oka van, a nyers tehetseg itt nem eleg szvsz.

több mint 10 éve
Peters-el is kurva jól jártatokSztem az a titok, hogy tudjakmit akarnak. Van egy fix, kiprobalt sema. Abba keresnek hianyzo lancszemeket. Vannak hozza jo edzok, ezalap, anelkul nem megy. De egyszerubb ebbe a Chiefs vedelembe beallni, ahol a tobbiek tudjak a dolgukat,evek ota egyutt toljak,ezt a semat is ket eve, te (Peters) csak tedd a dolgod. Ha valaki teheseges, az edzo raer ra figyelni kiemelten, atobbiek segitenek, mert a sajat dolguk mar ruitnbol megy. Satobbi.
Drip

több mint 10 éve
végre egy 3rd down amit megfogunk
több mint 10 éve
Nemtom mi volt Steelers meccsen, de elobbi 6 pontjuk helyett most mar csak 3-7 a Ravensnek.

több mint 10 éve
Ford sack, kell ez. Hali csak felepul POra (jelen allas szerint bejututnk), de Houston nem. Zombo egytrukkos kutya, kell Ford.

több mint 10 éve
Crowell futott egy felpalyasat saccra.

több mint 10 éve
Mivel dande (es idonkent tobben is) snem tudjaknezni, beirok nagyobb jatekokat. Mivel nekem gyorsabb a streamem, igyekszem nem spoilerkent kapkodni. Remelem nem zavar senkit.Köszi kedves vagy nekem van egy olyan appom a TheScore ahol azért elég jól mutatják mi történik. 😀
West futott balra egy szepet. OL szar, de ez alap.
Megfutja Alexej a negyediket.
ulpianus
több mint 10 éve
Manzieltol mik az elvarasok mara? Mar akinek van mara barmliyen elvarasa barkitol.

több mint 10 éve
Kelce kisse nehezen kel fel, nem veszes. Egy elkaphatatlan labda utan.FG 10-0.

több mint 10 éve
Mivel dande (es idonkent tobben is) snem tudjaknezni, beirok nagyobb jatekokat. Mivel nekem gyorsabb a streamem, igyekszem nem spoilerkent kapkodni. Remelem nem zavar senkit.West futott balra egy szepet. OL szar, de ez alap.
Megfutja Alexej a negyediket.

több mint 10 éve
Vezet kozben a Ravens, es kozel a Jets is elso pontjaihoz.

több mint 10 éve
Hát ez gyors volt...