Kansas City Chiefs - Denver Broncos
több mint 4 éve
- JC6
6 854
OMG..........
több mint 4 éve
mire dobták ?
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Hát ezért kár volt.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Ez a bunti eletmento volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Rambovits
118
El kéne ezeket kapni
több mint 4 éve
Jönnek a drop-ok, pedig nem dob szar passzokat Lock
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
Fant visszajött, ez legalább jó hír
több mint 4 éve
Hát, ez elég gáz lett így, sajnos a secondary nem létezik ma, csúnya nagy verés lesz ez így...
több mint 4 éve
Hill kozeleben senki, de akkorat esik, hogy seggen csuszva all meg. Eletveszelyes a palya.
több mint 4 éve
Biztos voltam benne, hogy nem vonják vissza.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Ilyen időben challenge? Egyébként szerintem se volt elkapás, de ha erről találnak olyan videót ebben a hóesésben, ami megdönthetetlen bizonyíték, akkor nagyon fogok csodálkozniSztem is pont ez a helyzet. Nem is talaltak. Mikor Hill becsapodott, annyi ho repult szet, hogy 3 kamerallas hasznalhatatlan volt.
StormST
Na mindegy, megy tovabb a Kelce offense.
több mint 4 éve
Ilyen időben challenge? Egyébként szerintem se volt elkapás, de ha erről találnak olyan videót ebben a hóesésben, ami megdönthetetlen bizonyíték, akkor nagyon fogok csodálkozni
több mint 4 éve
Hát erre kíváncsi leszek.
több mint 4 éve
shelbybàcsitól? nagy nevettető az öregEnnyi pontot kapni a Chiefstől egy félidő alatt eégsz rendben van. Más nemEs a hoangyalkak is szepek voltak!
Zalán
ulpianus
több mint 4 éve
Ennyi pontot kapni a Chiefstől egy félidő alatt eégsz rendben van. Más nemEs a hoangyalkak is szepek voltak!
Zalán
több mint 4 éve
Fant questionable. Nélküle megrosszabb lesz.
több mint 4 éve
Ennyi pontot kapni a Chiefstől egy félidő alatt eégsz rendben van. Más nem
több mint 4 éve
Nem jo meccs, de legalabb senki nem serult meg.
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Mahomes mikor kerül már pech szériában? annyi rossz passza van idén, megütik stb, de a védelem sose tudja összeszedni mert szerencsétlenül pattan...
több mint 4 éve
Azért most rendben volt a D.
több mint 4 éve
Shelby szépen odaért megint, meg most Von-tól is jött a nyomás kétszer egymás után, ebből kéne sok a második félidőben
több mint 4 éve
Shelby hóangyalka 2.0 😊 Ilyeneknek lehet örülgetni
több mint 4 éve
Nagyon könnyű szívvel dobálják ezeket a zászlókat.