Kansas City Chiefs - Miami Dolphins
több mint 1 éve
Ténylegesen egy rangadót hoztak Európába.Ezekkel a csapatokkal más nehezen lehetett
Biztos nem ez volt az eredeti elképzelés.
Kampman
Míg az angolok 15 évet vártak hogy tavaly a Giants-Packersön két pozitív mérlegű legyen, a németek egyből Bradyt kapnak a Seahawks ellen, meg KC-Miamit
több mint 1 éve
fangio ördögien rettegett coverage stratégiája németországbann.
több mint 1 éve
mondjuk ez a td visszajön, de majd következő playre
több mint 1 éve
erős kezdés, szép scriptelt drive, szopó dolphins defense
több mint 1 éve
Ténylegesen egy rangadót hoztak Európába.A Jax bye weeken van
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
😀jó fos ez a német himnusz előadás.Te is az über allest vártad?
Kúrfürst briareos
Jakehomer
több mint 1 éve
jó fos ez a német himnusz előadás.Te is az über allest vártad?
Kúrfürst briareos
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Ténylegesen egy rangadót hoztak Európába.Pedig a németek megkapják még a Colts- Pats-et is. Az hosszú ideig az év egyik legjobban várt alapszakasz meccse volt, Ma meg kvázi TNF párosítás. 😀
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Taylor talán, a többiek nem hiszem.Nézi majd ezt valaki Ulpi-n, Briá-n és Taylor Swiften kívül? 😀 😉Ők a helyszínen vannak?
(Igen, tudom Ventura. 😀)
iktriad
Ventura
De ez csak egy régi running joke újrafelhasználása(Super Bowl-ok előtt szokta valaki beírni, hogy nézi egyáltalán valaki), most, hogy itt az év talán legjobban eddig legjobban várt alapszakasz meccse.
több mint 1 éve
Kampman
28 289
Ténylegesen egy rangadót hoztak Európába.Biztos nem ez volt az eredeti elképzelés.
több mint 1 éve
Nézi majd ezt valaki Ulpi-n, Briá-n és Taylor Swiften kívül? 😀 😉Ők a helyszínen vannak?
(Igen, tudom Ventura. 😀)
iktriad
több mint 1 éve
Nézi majd ezt valaki Ulpi-n, Briá-n és Taylor Swiften kívül? 😀 😉(Igen, tudom Ventura. 😀)
több mint 1 éve
15:30, Arena4