Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Klaci79
22 176
Köszi!!!!NFC: 21:05, AFC: 00:40Szerencsére pihenek ma....kedden dolgozom...és szervezhetem a hétvégét....lehet tudni mikor lesz AFC és mikor NFC döntő??na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀szabin vagy?
Klaci79
nekem 1 ora mulva kelteni kell a gyerekeket, vinni suliba, aztan melo
xtaki
Klaci79
Löfli
több mint 7 éve
NFC: 21:05, AFC: 00:40Szerencsére pihenek ma....kedden dolgozom...és szervezhetem a hétvégét....lehet tudni mikor lesz AFC és mikor NFC döntő??na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀szabin vagy?
Klaci79
xtaki
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 176
Azért ma végre foci volt a TV-ben 😀Nem panaszkodhatnak a semleges nézők...
több mint 7 éve
Klaci79
22 176
Szerencsére pihenek ma....kedden dolgozom...és szervezhetem a hétvégét....lehet tudni mikor lesz AFC és mikor NFC döntő??na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀szabin vagy?
Klaci79
xtaki
több mint 7 éve
xtaki
3 413
na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀szabin vagy?
Klaci79
több mint 7 éve
shagi0206
10 892
na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀Bárcsak megtehetném én is. De ha most lefekszem, akkor kb 1,5 órát alhatok, az meg rosszabb lesz, mintha le se fekszem.
Klaci79
több mint 7 éve
na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀Édes álmaid lesznek. Főleg, ha Chris Boswell-lel fogsz álmodni.
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 176
na most megpróbálok elaludni....😀 😀 😀
több mint 7 éve
És bejött neki...Le kell futtatni az órát Bell-lel!Tehát Haley elkezd passzokat hívni Brownra.
Soldados
iktriad
több mint 7 éve
Hát ennek itt a vége. 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
shagi0206
10 892
dö end
több mint 7 éve
xtaki
3 413
1 kibaszott 1st down kell, hogy terdelhessunk
több mint 7 éve
na most jön a 3rd & AFC döntő
több mint 7 éve
Go Steelers! Big Ben a legnagyobb király! Omar Epps for President!Nem tudom mennyire jó hír ez a Kansasnek, de elkezdtem szorítani, hogy továbbjussanak.NEM!
iktriad
Szurkolj csak tovabb a Steelersnek vazze, kulonben beteszem az osszes meme-t es szettrollkodom a Jags topicot hosszu ideig.
Igor
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
xtaki
3 413
hatrafele...b+
több mint 7 éve
Nem tudom mennyire jó hír ez a Kansasnek, de elkezdtem szorítani, hogy továbbjussanak.NEM!
iktriad
Szurkolj csak tovabb a Steelersnek vazze, kulonben beteszem az osszes meme-t es szettrollkodom a Jags topicot hosszu ideig.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
HNDT
106
safetyre mennek szerintem
több mint 7 éve
Nem tudom mennyire jó hír ez a Kansasnek, de elkezdtem szorítani, hogy továbbjussanak.
több mint 7 éve
shagi0206
10 892
Ezt én inkább nem így csináltam volna. Szerintem ez elúszott a KC-nek.
több mint 7 éve
Bust, BUST, EXTRA BUSTA joeckell fisher top T paros....Azért 13-as top3 pick odabasz...
Janek
balintbaba
több mint 7 éve
A joeckell fisher top T paros....Azért 13-as top3 pick odabasz...
Janek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
xtaki
3 413
basszameg, hogy nekem mindig infarktust kell kapnom minden egyek kibaszott meccsen....