Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Azzal már próbálkoztunk... Túl jó volt ... 😊Ugyan már, csak Chris Prosinskit kell beállítani a kezdőcsapatba. 😊Visszatérve a Bearsre: Ha már a védelmet kell foltozni, akkor nem ártana 1 jó CB. Az LB sor oké, a D-Line is. Annyi volt a gond, hogy az LB-k kidőltek/eltiltatták magukat.Kell egy első számú CB, egy új S vagy inkább 2 és egy jó DE Hicks túloldalára, kb ennyi kéne egy elit D-hez és ez nem megoldhatatlan főleg hogy lesz pénz költeni...
shagi0206
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
3. kör és a tietek 😊Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
Meg nem ártana egy nem vén fasz, de vállalható QB.
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
több mint 7 éve
A lényeg, hogy jó sok picket dobjon? 😊Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
iktriad
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 840
Nem, nekünk Cutler kell 😊Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
iktriad
több mint 7 éve
Tradeljetek Bortlesért. Szerintem Coughlin lehet elengedné. 😊Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
több mint 7 éve
shagi0206
10 840
Hát nem tudom. Én már nem látom benne a szikrát. Ha meg megsérül, jöhet Stanton?! Inkább ne...Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Löfli
több mint 7 éve
Mi a tököm? Bell packman???? 😊Csak nehogy annyi pályán kívüli balhéja legyen, mint a Bengalsos névrokonának. 😊
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Ez milyen grafika. 😊upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/59/Pac-man.png
iktriad
több mint 7 éve
Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!először elég a fal belsejét megoldani, Palmer még egy évig jó lesz, persze nem lenne baj, ha már idén jönne a drafton egy qb
shagi0206
Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
az ember bármit megfut... 100yard és még nem vagyunk félidőnél remélem mire tűz közelbe érünk hívunk három passzt
több mint 7 éve
Ez milyen grafika. 😊
több mint 7 éve
shagi0206
10 840
Nem hogy lenyúlnátok a KC-től Sorensent. Úgyse kezdő. De nem rosszAzzal már próbálkoztunk... Túl jó volt ... 😊Ugyan már, csak Chris Prosinskit kell beállítani a kezdőcsapatba. 😊Visszatérve a Bearsre: Ha már a védelmet kell foltozni, akkor nem ártana 1 jó CB. Az LB sor oké, a D-Line is. Annyi volt a gond, hogy az LB-k kidőltek/eltiltatták magukat.Kell egy első számú CB, egy új S vagy inkább 2 és egy jó DE Hicks túloldalára, kb ennyi kéne egy elit D-hez és ez nem megoldhatatlan főleg hogy lesz pénz költeni...
shagi0206
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Azzal már próbálkoztunk... Túl jó volt ... 😊Ugyan már, csak Chris Prosinskit kell beállítani a kezdőcsapatba. 😊Visszatérve a Bearsre: Ha már a védelmet kell foltozni, akkor nem ártana 1 jó CB. Az LB sor oké, a D-Line is. Annyi volt a gond, hogy az LB-k kidőltek/eltiltatták magukat.Kell egy első számú CB, egy új S vagy inkább 2 és egy jó DE Hicks túloldalára, kb ennyi kéne egy elit D-hez és ez nem megoldhatatlan főleg hogy lesz pénz költeni...
shagi0206
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
Ugyan már, csak Chris Prosinskit kell beállítani a kezdőcsapatba. 😊Visszatérve a Bearsre: Ha már a védelmet kell foltozni, akkor nem ártana 1 jó CB. Az LB sor oké, a D-Line is. Annyi volt a gond, hogy az LB-k kidőltek/eltiltatták magukat.Kell egy első számú CB, egy új S vagy inkább 2 és egy jó DE Hicks túloldalára, kb ennyi kéne egy elit D-hez és ez nem megoldhatatlan főleg hogy lesz pénz költeni...
shagi0206
Tomcsik
több mint 7 éve
shagi0206
10 840
Én csak reménykedek, hogy Ariansék látják a problémát. O-line!Meg nem ártana egy nem vén fasz, de vállalható QB.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Visszatérve a Bearsre: Ha már a védelmet kell foltozni, akkor nem ártana 1 jó CB. Az LB sor oké, a D-Line is. Annyi volt a gond, hogy az LB-k kidőltek/eltiltatták magukat.Kell egy első számú CB, egy új S vagy inkább 2 és egy jó DE Hicks túloldalára, kb ennyi kéne egy elit D-hez és ez nem megoldhatatlan főleg hogy lesz pénz költeni...
shagi0206
több mint 7 éve
A mienk 6. volt bekapott yardokban és 4. a passz ellen. Sokra mentünk vele. No de majd idén | (tolunk egy 6-10-et) | .Hmmm...a mi védelmünk is egy rakás szar 😊Akkor lehet mi csak a 2. legszarabbak voltunk... A lényegen nem változtat...Jobb a D mint az utóbbi években volt, de a secondary nagyon gyatra, kell oda erősítés nagyon is... Messze a legkevesebb intet szedtük a ligában, nem úgy mint most a ChiefsA Jax volt a tökutolsó a ligában szerzett INT-ekben.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 840
Hmmm...a mi védelmünk is egy rakás szar 😊Akkor lehet mi csak a 2. legszarabbak voltunk... A lényegen nem változtat...Jobb a D mint az utóbbi években volt, de a secondary nagyon gyatra, kell oda erősítés nagyon is... Messze a legkevesebb intet szedtük a ligában, nem úgy mint most a ChiefsA Jax volt a tökutolsó a ligában szerzett INT-ekben.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
több mint 7 éve
méghogy nem fejlődőképes az egység...Akkor lehet mi csak a 2. legszarabbak voltunk... A lényegen nem változtat...Jobb a D mint az utóbbi években volt, de a secondary nagyon gyatra, kell oda erősítés nagyon is... Messze a legkevesebb intet szedtük a ligában, nem úgy mint most a ChiefsA Jax volt a tökutolsó a ligában szerzett INT-ekben.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Tomcsik
8 005
Akkor lehet mi csak a 2. legszarabbak voltunk... A lényegen nem változtat...Jobb a D mint az utóbbi években volt, de a secondary nagyon gyatra, kell oda erősítés nagyon is... Messze a legkevesebb intet szedtük a ligában, nem úgy mint most a ChiefsA Jax volt a tökutolsó a ligában szerzett INT-ekben.
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
Pedig Kovácssanyi megcsinálta a nehezebbik részét.
több mint 7 éve
Erre a játékhívásra amit ma Haley csinál akkor sincs értelmes magyarázat. Sokkal inkább ezen múlik ez most szerintemEgész évben ezt csinálta a Chiefs. A yardokat engedi a pontokat nem.Gyönyörűen mutatja eddig ez a meccs is mi a Chiefs védelem erőssége. A yardokat engedi, de amint beszűkül a terület a RZ-ban, lehúzzák a rolót és befejezni a támadásokat TD-vel már borzasztóan nehéz ellenük.Ez inkább a Steelers hibája. Idén már nem az 1. meccs, ahol csak FG-okkal operálnak. A Bengals ellen is volt egy csomó FG-juk.
alatriste
shagi0206
alatriste