Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Az előző meccskövetőben elég viccesek voltak a fiúkák. Szeretnek bírózni. Csak nem tudom mire. Balfaszok voltak a bírók, de nem mondanám, hogy a GB javára billent a mérleg.Te is szerencsés vagy, én dühöngő dallas szurkolókkal "mulattam' az előző meccs alatt.Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Szerencsédre(?) én nemrég keltem.
shagi0206
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
múlt héten is volt egy ilyen félreértés...Ahhoz képest elég sokat ment előre Big Ben.
Pitt
több mint 7 éve
Te is szerencsés vagy, én dühöngő dallas szurkolókkal "mulattam' az előző meccs alatt.Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Szerencsédre(?) én nemrég keltem.
shagi0206
iktriad
több mint 7 éve
Mondjuk az 1000+ hsz tuti nem lesz megHa fele meglesz, az már jónak számítana egy esti meccsen.
Tomcsik
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
a playbookban a bed-formation-hoz lapoztunkErős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Ja már van hogy legalább egy percig nem szól hozzá senki 😊
shagi0206
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Ja már van hogy legalább egy percig nem szól hozzá senki 😊
shagi0206
több mint 7 éve
HNDT
106
Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.mindenki a meccset nézi 😀
shagi0206
több mint 7 éve
Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.nagyon erősen hívogat az ágy...
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.
több mint 7 éve
Nagyn esszük ezeket a Hill fakeket!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Kellene egy 3&out.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Ahh a vizes fiú megtalálta Bob elejtett rádiójáthouston brownon? jó ötletnek tűntGondolom a kifutó fiú hívta a D játékát... 😀
Löfli
Cypress
több mint 7 éve
Na átkapcsoltam sport2-re, örömmel konstatálom, hogy Iványi van bent...
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Nem. De a Brady-Rodgers kb a liga 2 legjobb QB-ja jelenleg. Nekik döntőzni kell 😊Én GB-Pats döntőt akarok. Brady-Rodgers még nem döntőzött.Miért Brady és Alex Smith igen 😊 ?
shagi0206
Tomcsik
több mint 7 éve
BB nem az igazi...
több mint 7 éve
nem lett volna az rossz ha hali nem finomkodik és nem kíméli ben lábát, houston szerencsére gyors volt, ezekszerint rendben a térde
több mint 7 éve
Cypress
3 228
houston brownon? jó ötletnek tűntGondolom a kifutó fiú hívta a D játékát... 😀
Löfli
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
BB rohadt homály az utóbbi meccsekken.