Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
A Packers Elliotot sem limitálta. Elliotot a HC limitálta. Meg a hátrány.megvolt, élveztük is nagyonBellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
baggio
www.nfl.com/gamecenter/2009122006/2009/REG15/packers@steelers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81534cd6&tab=recap
gamerkr
több mint 7 éve
megvolt, élveztük is nagyonBellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
baggio
www.nfl.com/gamecenter/2009122006/2009/REG15/packers@steelers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81534cd6&tab=recap
több mint 7 éve
HNDT
106
hát ez?
több mint 7 éve
Bellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Biztos itt vannak a KÉMEI:Bill Belichick is jelen van a meccsen?És Dee Ford lesz Robert Ford?A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.Jesse James szerepében Brad Pitt
Cypress
mustaine
iktriad
Mazzu
iktriad
több mint 7 éve
Ezt a támadófalat mindenki elfelejti, de szerintem a legfontosabb része a csapatnak.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Én csak annyit szeretnék, hogy a rohadt screeneket ignoráljuk mára, mert az utolsó öt meccsünkön abból mindig szopó volt.Tomlin szar edző, Terry Bradshaw is megmondta. 😊A Steelers tudja ha megy a futás futni kell. A Cowboys nem tudta...ennek ellenére 3&rövid empty backfield....
bobi0092
Pitt
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Bellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?
több mint 7 éve
Biztos itt vannak a KÉMEI:Bill Belichick is jelen van a meccsen?És Dee Ford lesz Robert Ford?A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.Jesse James szerepében Brad Pitt
Cypress
mustaine
iktriad
Mazzu
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
A Steelers is elfelejtette...A Steelers tudja ha megy a futás futni kell. A Cowboys nem tudta...ennek ellenére 3&rövid empty backfield....
bobi0092
Pitt
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Tomlin szar edző, Terry Bradshaw is megmondta. 😊A Steelers tudja ha megy a futás futni kell. A Cowboys nem tudta...ennek ellenére 3&rövid empty backfield....
bobi0092
Pitt
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Bill Belichick is jelen van a meccsen?És Dee Ford lesz Robert Ford?A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.Jesse James szerepében Brad Pitt
Cypress
mustaine
iktriad
több mint 7 éve
A Steelers tudja ha megy a futás futni kell. A Cowboys nem tudta...ennek ellenére 3&rövid empty backfield....
bobi0092
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
A Steelers tudja ha megy a futás futni kell. A Cowboys nem tudta...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
red5
521
Nem tudom de ez Bell gyárök sokkal szimpibb,mint az az Elliot rúki
őlég vót
több mint 7 éve
És Dee Ford lesz Robert Ford?A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.Jesse James szerepében Brad Pitt
Cypress
mustaine
több mint 7 éve
ezek is ...2&2 és nem futnak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.Jesse James szerepében Brad Pitt
Cypress
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Feed Bell?
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Bell megint kezdi. Hihetetlen a csávó.
több mint 7 éve
Tudja valaki hány fok van Kansasben?0,5 Celsius.
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
A mai win kulcsa az lesz, hogy a négy B-ből hány lesz atom formában.
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Igen csak jeleztem hogy akár máshol is észlelhető volt. Coltsnál CBSen láttam 64th 80th stb számokat 😀Ez NBC-s meccs. 😊Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?Eddig is volt nem csak az NBCn
tenorx
bobi0092
iktriad
több mint 7 éve
red5
521
jaja nem tom miért írtam😀😀Kovács az 😊Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie leszAzért a Szabó Sanyi sem mai gyerök
bobi0092
red5
gamerkr
őlég vót