Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Ez NBC-s meccs. 😊Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?Eddig is volt nem csak az NBCn
tenorx
bobi0092
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Tudja valaki hány fok van Kansasben?
több mint 7 éve
Ki az az Alex Taylor?Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie leszAzért a Szabó Sanyi sem mai gyerök
bobi0092
red5
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?Eddig is volt nem csak az NBCn
tenorx
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Kovács az 😊Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie leszAzért a Szabó Sanyi sem mai gyerök
bobi0092
red5
több mint 7 éve
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?NBC-s közvetítésnél mintha láttam már volna eddig is
tenorx
több mint 7 éve
Pont azért írta hogy tie. 😀Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie leszAzért a Szabó Sanyi sem mai gyerök
bobi0092
red5
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?volt eddig is 😉
tenorx
több mint 7 éve
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?Collinsworth a többségi tulaj
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie leszLesérül Big Ben, és továbbjutnak kovácssanyiék.
bobi0092
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?Csak te.
tenorx
több mint 7 éve
dontári apó elkapni is szeretne
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Wow ezt csak én nem vettem eddig észre, vagy újdonság, hogy a PFF Position rankot írják ki a játékosoknál?
több mint 7 éve
bobi0092
4 353
Eddig mindenhol a vén róka QBk nyertek. Itt tie lesz
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ennyi, csak a pozitív attitüd. 😀5 40 kelés de lesza..omFogalmam sincs, jelenleg kekszet tolok, de az elfogy az első negyed végére. Ja, és tíztől prezit kellene tartanom az idei évről a kollégáimnak, úgy hogy még csak az anyag fele van meg. 😀és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
Cypress
red5
több mint 7 éve
Jaj Höri de fáradtnak tűnsz 😀Ő is volt Miamiban egy hajón?
tenorx
több mint 7 éve
HNDT
106
Reméljük addigra vége5 40 kelés de lesza..omFogalmam sincs, jelenleg kekszet tolok, de az elfogy az első negyed végére. Ja, és tíztől prezit kellene tartanom az idei évről a kollégáimnak, úgy hogy még csak az anyag fele van meg. 😀és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
Cypress
red5
több mint 7 éve
Jaj Höri de fáradtnak tűnsz 😀
több mint 7 éve
red5
521
5 40 kelés de lesza..omFogalmam sincs, jelenleg kekszet tolok, de az elfogy az első negyed végére. Ja, és tíztől prezit kellene tartanom az idei évről a kollégáimnak, úgy hogy még csak az anyag fele van meg. 😀és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
Cypress
őlég vót
több mint 7 éve
most már nem alszunkjó meccset, zéró sérülést!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Höri bevitte a PO-ba a Coltsot 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Írd meg sms-ben!Fogalmam sincs, jelenleg kekszet tolok, de az elfogy az első negyed végére. Ja, és tíztől prezit kellene tartanom az idei évről a kollégáimnak, úgy hogy még csak az anyag fele van meg. 😀és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
Cypress
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Te hol a rákban voltál eddig? Aludtál? Ne kamuzz, VALLD BE!!!A körmeit.és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
iktriad