Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Mááá megint Shazier.És Dupree.
shagi0206
több mint 7 éve
Dupree beköszönt Smithnek is!
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Mááá megint Shazier.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
A Bearsnél nem hiszem, hogy safetyre van szükség 😊 A védelem az teljesen vállalható.Remélem Bereyt behúzzuk FA-n... Bár nehéz lesz elcsábítani ...Majd elviszitek alaposan túlfizetve Cyprient tőlünk.
Tomcsik
iktriad
több mint 7 éve
Remélem Bereyt behúzzuk FA-n... Bár nehéz lesz elcsábítani ...Majd elviszitek alaposan túlfizetve Cyprient tőlünk.
Tomcsik
több mint 7 éve
Igazából kéne egy cula, akire ilyenkor fel lehetne dobni a labdát!Gyönyörűen mutatja eddig ez a meccs is mi a Chiefs védelem erőssége. A yardokat engedi, de amint beszűkül a terület a RZ-ban, lehúzzák a rolót és befejezni a támadásokat TD-vel már borzasztóan nehéz ellenük.Ez inkább a Steelers hibája. Idén már nem az 1. meccs, ahol csak FG-okkal operálnak. A Bengals ellen is volt egy csomó FG-juk.
alatriste
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Gyönyörűen mutatja eddig ez a meccs is mi a Chiefs védelem erőssége. A yardokat engedi, de amint beszűkül a terület a RZ-ban, lehúzzák a rolót és befejezni a támadásokat TD-vel már borzasztóan nehéz ellenük.Ez inkább a Steelers hibája. Idén már nem az 1. meccs, ahol csak FG-okkal operálnak. A Bengals ellen is volt egy csomó FG-juk.
alatriste
több mint 7 éve
király meccs, jobb mint az előző 😛Szorosabb, mint az ottani első félidő az biztos. 😊
Löfli
több mint 7 éve
Gyönyörűen mutatja eddig ez a meccs is mi a Chiefs védelem erőssége. A yardokat engedi, de amint beszűkül a terület a RZ-ban, lehúzzák a rolót és befejezni a támadásokat TD-vel már borzasztóan nehéz ellenük.Bend not break.
alatriste
több mint 7 éve
király meccs, jobb mint az előző 😛
több mint 7 éve
3 TD helyett 3 FG, nem lesz így jó!
több mint 7 éve
Gyönyörűen mutatja eddig ez a meccs is mi a Chiefs védelem erőssége. A yardokat engedi, de amint beszűkül a terület a RZ-ban, lehúzzák a rolót és befejezni a támadásokat TD-vel már borzasztóan nehéz ellenük.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Berry kiosztotta a napi büntit
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Berry, ez szép volt
több mint 7 éve
Peters de kellett!
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Wow, Peters.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Ha a Lions lett volna az ellenfél, akkor meg is érteném. De nehogy már a Dallas fanok bírózzanak.A GB ellen bírózni kötelező.Az előző meccskövetőben elég viccesek voltak a fiúkák. Szeretnek bírózni. Csak nem tudom mire. Balfaszok voltak a bírók, de nem mondanám, hogy a GB javára billent a mérleg.Te is szerencsés vagy, én dühöngő dallas szurkolókkal "mulattam' az előző meccs alatt.Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Szerencsédre(?) én nemrég keltem.
shagi0206
iktriad
Sixo
shagi0206
SBL
több mint 7 éve
SBL
2 213
A GB ellen bírózni kötelező.Az előző meccskövetőben elég viccesek voltak a fiúkák. Szeretnek bírózni. Csak nem tudom mire. Balfaszok voltak a bírók, de nem mondanám, hogy a GB javára billent a mérleg.Te is szerencsés vagy, én dühöngő dallas szurkolókkal "mulattam' az előző meccs alatt.Erős visszaesést észlelek az előző meccshez képest. Már ami az eredménykövető aktivitását illeti. Csak sokan el tudtak aludni az előző meccs után.Szerencsédre(?) én nemrég keltem.
shagi0206
iktriad
Sixo
shagi0206
több mint 7 éve
xtaki
3 441
ahogy Bell fut, nem ertem az elso red zone-t, faszert nem lehetett futtatni
több mint 7 éve
Poe iden nem olyan erős sajnaIdén a TD passzokra gyúrt rá.
Janek
több mint 7 éve
akkor is 4yard kijött belőle... lehet hogy igazából teljesen tudatos játék 😀múlt héten is volt egy ilyen félreértés...Ahhoz képest elég sokat ment előre Big Ben.
Pitt
iktriad