Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Én GB-Pats döntőt akarok. Brady-Rodgers még nem döntőzött.Miért Brady és Alex Smith igen 😊 ?
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Én GB-Pats döntőt akarok. Brady-Rodgers még nem döntőzött.
több mint 7 éve
houston brownon? jó ötletnek tűnt
több mint 7 éve
De te nem vagy pártatlan, hééElőre a Falcons-Chiefs Super Bowlért!Én titokban a Steelers-Falconsban reménykedem.
(Úgyis Patriots-Packers lesz)
baggio
tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
nem sokkal lassabb Houston mint AB, ez kemény
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Én még csak nem is titkolom.Előre a Falcons-Chiefs Super Bowlért!Én titokban a Steelers-Falconsban reménykedem.
baggio
tenorx
több mint 7 éve
Előre a Falcons-Chiefs Super Bowlért!Én titokban a Steelers-Falconsban reménykedem.
baggio
több mint 7 éve
Előre a Falcons-Chiefs Super Bowlért! (Úgyis Patriots-Packers lesz)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ő salátás, az még van. 😀Hagyj a párodnak is valamennyit belőle reggelire! 😊csak a szokásos, ráérünk majd később összeomlaniEz tetszett, félre nyeltem a kekszet.
ehh
Cypress
iktriad
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hopp, ezt a számot én is szeretem: www.youtube.com/watch?v=w9gOQgfPW4Y
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Annyi, 22 futásból. De ez lehetett volna simán több is. A meccs elején még jól fogták, nem nagyon ficánkolt. Aztán meg mint kés a vajon, jöttek a futás/1st down jellegű futásai.125Mennyire volt limitálva, sztem 100 yard felett futottA Packers Elliotot sem limitálta. Elliotot a HC limitálta. Meg a hátrány.megvolt, élveztük is nagyonBellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
baggio
www.nfl.com/gamecenter/2009122006/2009/REG15/packers@steelers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81534cd6&tab=recap
gamerkr
shagi0206
Mazzu
gamerkr
több mint 7 éve
Hagyj a párodnak is valamennyit belőle reggelire! 😊csak a szokásos, ráérünk majd később összeomlaniEz tetszett, félre nyeltem a kekszet.
ehh
Cypress
több mint 7 éve
125Mennyire volt limitálva, sztem 100 yard felett futottA Packers Elliotot sem limitálta. Elliotot a HC limitálta. Meg a hátrány.megvolt, élveztük is nagyonBellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
baggio
www.nfl.com/gamecenter/2009122006/2009/REG15/packers@steelers#menu=gameinfo%7CcontentId%3A09000d5d81534cd6&tab=recap
gamerkr
shagi0206
Mazzu
több mint 7 éve
Cypress
3 228
csak a szokásos, ráérünk majd később összeomlaniEz tetszett, félre nyeltem a kekszet.
ehh
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Mennyire volt limitálva, sztem 100 yard felett futottA Packers Elliotot sem limitálta. Elliotot a HC limitálta. Meg a hátrány.megvolt, élveztük is nagyonBellt melyik futás elleni védelem tudná limitálni az egész ligát tekintve?Packers, hagynák Big Bent 500+ yardot passzolni
shagi0206
baggio
gamerkr
shagi0206
több mint 7 éve
Jobb így, ha a félpályánál 3&out és punt beszoríthattak volna 10en belülre.
több mint 7 éve
EZ gyors volt 😀
több mint 7 éve
Ha Kovács Sanyinak lenne töke, vágna egy hailmaryt, csakazértisNincs itt még a 4. negyed vége, de a TD megjött.
Mazzu
több mint 7 éve
csak a szokásos, ráérünk majd később összeomlani
több mint 7 éve
Pep71
2 591
még hogy a GB védelem szar..😀 najó, az is, sajnos 😀
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Ha Kovács Sanyinak lenne töke, vágna egy hailmaryt, csakazértis
több mint 7 éve