Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Fogalmam sincs, jelenleg kekszet tolok, de az elfogy az első negyed végére. Ja, és tíztől prezit kellene tartanom az idei évről a kollégáimnak, úgy hogy még csak az anyag fele van meg. 😀és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
több mint 7 éve
A körmeit.és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
red5
több mint 7 éve
nyerni fog a Steelers, oszt kész
Chargers LT
nyerni fog a Steelers, oszt készCsak nem tesz ilyen arcátlanságot 😀😀😀
Chargers LT
több mint 7 éve
red5
521
és most mit fogsz enni reggelig😀😀😀megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
Cypress
őlég vót
több mint 7 éve
A-Rod 318 passzkísérlet után adta el a labdát...wow
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Cypress
3 228
megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenkiÉn nem hogy nem alszom, hanem izgalmamban kiettem a hűtőt. Asszony reggel infarktust fog kapni, hogy nincs reggeli. 😀
gaben
több mint 7 éve
nyerni fog a Steelers, oszt kész
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
de működik? az előbb próbáltam és nem volt jóa youtube stream átváltott NBC-re, mi a helyzet a sport tv-ssel?az nem váltott át
baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
megköszönhetik az előző meccsnek, hogy nem alszik mindenki
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
a youtube stream átváltott NBC-re, mi a helyzet a sport tv-ssel?az nem váltott át
baggio
több mint 7 éve
a youtube stream átváltott NBC-re, mi a helyzet a sport tv-ssel?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Teabee
718
Hajrá AFC West!
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Az előző meccshez hasonló izgalmak jöhetnek ezen a meccsen is. Annyiból más, hogy itt már teljesen semleges leszek
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
#végreAz nekem is lesz, és nem sikerült normálisan aludnom most délután, így szar se lesz belőlem. Szellemi munka révén nem sok hasznomat fogják venni ma 😊
8-tól munka, de csak nem tudok aludni.
tenorx