Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
Széééép.
több mint 7 éve
Én az I formationből lead blokkoló mögötti dive-ra és a shotgunből guard húzás valamelyik oldalra kettőre gondoltam.futás meg passzse nem 8 perc, se nem TDSzerintem nem fáradt el Bell, kiismerték azt a nagyjából két játékot amit váltogattunk.
Bell kifaradt
AB levedekezve
nincs masodik WR aki elkapja
JJ meg hasznalhato
xtaki
Pitt
HNDT
több mint 7 éve
HNDT
106
futás meg passzse nem 8 perc, se nem TDSzerintem nem fáradt el Bell, kiismerték azt a nagyjából két játékot amit váltogattunk.
Bell kifaradt
AB levedekezve
JJ meg hasznalhato
xtaki
Pitt
több mint 7 éve
se nem 8 perc, se nem TDSzerintem nem fáradt el Bell, kiismerték azt a nagyjából két játékot amit váltogattunk.
Bell kifaradt
AB levedekezve
JJ meg hasznalhato
xtaki
több mint 7 éve
na végre elkapta
több mint 7 éve
Végre Kelce csinált valami hasznosat.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Ez a Kelce lökés még 50edjére is jól néz ki 😊
több mint 7 éve
xtaki
3 441
se nem 8 perc, se nem TDBell kifaradt
AB levedekezve
JJ meg hasznalhato
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Tökéletes volt. Jinx jelleg 😊Iktriad jól csináltam? :/Ha ennyi ideje van Bennek akkor előbb utóbb fog üres embert találni. Elit az O fal mindkét fronton.A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesenSokra megy vele, ha a TE-ket meg üresen hagyja.
Pitt
iktriad
Pitt
Pitt
több mint 7 éve
Padawan watchlistre kerültél.Iktriad jól csináltam? :/Ha ennyi ideje van Bennek akkor előbb utóbb fog üres embert találni. Elit az O fal mindkét fronton.A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesenSokra megy vele, ha a TE-ket meg üresen hagyja.
Pitt
iktriad
Pitt
Pitt
több mint 7 éve
Iktriad jól csináltam? :/Ha ennyi ideje van Bennek akkor előbb utóbb fog üres embert találni. Elit az O fal mindkét fronton.A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesenSokra megy vele, ha a TE-ket meg üresen hagyja.
Pitt
iktriad
Pitt
több mint 7 éve
Boswell time.
több mint 7 éve
Ebből megint FG lesz, úgy érzem.elég az
shagi0206
több mint 7 éve
Ha ennyi ideje van Bennek akkor előbb utóbb fog üres embert találni. Elit az O fal mindkét fronton.A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesenSokra megy vele, ha a TE-ket meg üresen hagyja.
Pitt
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Ebből megint FG lesz, úgy érzem.
több mint 7 éve
bírom Al Michaelséket, de már undorító módon szopkodják Bellt 😀
több mint 7 éve
A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesenSokra megy vele, ha a TE-ket meg üresen hagyja.
Pitt
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Na, akkor most jönnek a töketlen hívások?
több mint 7 éve
HNDT
106
A chiefs azért elkezdte tölteni a boxot rendesencsak 1x kell brownnak odadobni
Pitt
több mint 7 éve
Omar Epps nagyon kemény, hogy pulcsiban álldogál az oldalvonal mentén. Csak ne akarjon megint pályára lépni.
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Akkor csapjanak le néhány felest 😊Vhogy ebben a meccsben eddig nincs meg az a tűz, mint az előzőnek a 2. félidejében (annak is főleg a 2. felében).Mert 0 fokban játszanak a csapatok.
shagi0206
iktriad