NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 562
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Dallas Cowboys
több mint 2 éve
A nagy mumus legyőzve. A védelem komoly és marad.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Most még a hód se volt elég. GG Micah!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Ha elsore kiuti az iranyito kezebol, kevesebbet lesz fent 😊Ezt teljesen megértem, de hosszú a szezon két possession előny, erős a védelem, nem tudom bölcs dolog e kockáztatni.Hmm azért nem tudom megéri e nektek rongyosra használni Parsonst, mert anélkül is megvan a DLine, és ha Groin injuryje van az elég nyaggató tud lenni.Nem hiszem hogy nemet lehet mondani neki kulcs szituban. Vagyis elég nehéz.
Rodaron
gyeek
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Ezt teljesen megértem, de hosszú a szezon két possession előny, erős a védelem, nem tudom bölcs dolog e kockáztatni.Hmm azért nem tudom megéri e nektek rongyosra használni Parsonst, mert anélkül is megvan a DLine, és ha Groin injuryje van az elég nyaggató tud lenni.Nem hiszem hogy nemet lehet mondani neki kulcs szituban. Vagyis elég nehéz.
Rodaron
gyeek
több mint 2 éve
Hmm azért nem tudom megéri e nektek rongyosra használni Parsonst, mert anélkül is megvan a DLine, és ha Groin injuryje van az elég nyaggató tud lenni.Nem hiszem hogy nemet lehet mondani neki kulcs szituban. Vagyis elég nehéz.
Rodaron
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Hmm azért nem tudom megéri e nektek rongyosra használni Parsonst, mert anélkül is megvan a DLine, és ha Groin injuryje van az elég nyaggató tud lenni.Parsons hozzáállását ismerve, akkor jön le a pályáról, ha hiányzik egy lába 😊
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Hmm azért nem tudom megéri e nektek rongyosra használni Parsonst, mert anélkül is megvan a DLine, és ha Groin injuryje van az elég nyaggató tud lenni.
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Jéé egy holding Parsons-on….
több mint 2 éve
Ez roughing the passer volt???Hát persze...
tamas424
És a következő snapnél megint átkarolta Havenstein Parsonst.
Szerkesztette: gyeek
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Menjenek az anyjukba
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Ez roughing the passer volt???
több mint 2 éve
Eleg rosszul allt fel a rams vedelem bar gondolom nem akartak elinditani semmi esetre sem
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Komolyan, ennyi holdingot Parsonson nem befújni brutális balfaszságra utal.Ráadásul annyira látványosak…
gyeek
több mint 2 éve
Komolyan, ennyi holdingot Parsonson nem befújni brutális balfaszságra utal.
több mint 2 éve
Nem akarok offolni, elég sok baj volt vele. Hálát adtunk az égnek, hogy menesztették.Egy Bowl egy Rodgers-sel valóban kevés ez tény, de WR draft akkor se nagyon volt már elsőben ha jól emlékszem.Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.MM-ről a Packers-drukkerek tudnának mesélni. De az tény, hogy működni látszik a Dallas.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Egy Bowl egy Rodgers-sel valóban kevés ez tény, de WR draft akkor se nagyon volt már elsőben ha jól emlékszem.Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.MM-ről a Packers-drukkerek tudnának mesélni. De az tény, hogy működni látszik a Dallas.
KeyG
nagylaza, főpohárnok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.MM-ről a Packers-drukkerek tudnának mesélni. De az tény, hogy működni látszik a Dallas.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
A D az tényleg rendben van, DQ besült egyszer HC-ként mondjuk Atlantában, kíváncsi vagyok meddig tartható itt, mint DC.Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.Nalam DQ nagyon jo edzo, Moore okes. MC meg el van a vonal mellett.
KeyG
beltazor
több mint 2 éve
Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.Nalam DQ nagyon jo edzo, Moore okes. MC meg el van a vonal mellett.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Egy kérdés, most akkor McCarthy jó edző a Boys fanok szerint? Az eredmények jönnek kezdő QB nélkül.
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Azért itt elég nyilvánvaló holding volt Parsons-on…
több mint 2 éve
Hianyolom a playactiont.2&4 mindenki tudta hogy futas lesz. Parat be lehetne dobni.
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Bárcsak Pollard tudna blokkolni…
több mint 2 éve
Nem vagyunk rosszak de most nem hiszem el az Offense miatt.
több mint 2 éve
Nem lett kovetkezmenye vegul