NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Los Angeles Rams - Green Bay Packers
1 hónapja
Kampman
28 297
Sankó mikor tért vissza ?Szezon elején.
Pep71
De már januárban is volt vendégkommentátor egy wild card meccsen.
1 hónapja
Most tényleg azon siránkozunk, hogy TD lett?🙂Farveosodik a játéka nagyon, nekem sem feltétlen tetszik ez , mert ehhez sztm a személyzet sem adott, meg felesleges kockázat .Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
Pep71
nando89
1 hónapja
Pep71
2 591
Sankó mikor tért vissza ?
1 hónapja
nando89
3 894
Farveosodik a játéka nagyon, nekem sem feltétlen tetszik ez , mert ehhez sztm a személyzet sem adott, meg felesleges kockázat .Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
Pep71
Szerkesztette: nando89
1 hónapja
Pep71
2 591
Így h Reed kapta el nem 😁Szerintem ez nem volt annyira rossz. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy JL nem irányító.Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
Pep71
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Kampman
28 297
Nem látok senkinek a fejébe, de talán inkább miatta van ez.Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
Pep71
Megkapta a nagy szerződést és úgy érzi, hogy az ilyenekkel is bizonyítania kell.
1 hónapja
Szerintem ez nem volt annyira rossz. Főként, ha figyelembe vesszük, hogy JL nem irányító.Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
Pep71
1 hónapja
Pep71
2 591
Most pedig Aréna4..😁 sryJacobs TDbazzeg megint feketemágia van és percekkel előbb van Pep (már értem, miért ilyen jó a ManCity 😀)
Pep71
zacknorb
Reed egy állat
1 hónapja
Jacobs TDelső szezonban ami azért furcsa.
Pep71
Csak így tovább, darálni darálni
1 hónapja
Jacobs TDbazzeg megint feketemágia van és percekkel előbb van Pep (már értem, miért ilyen jó a ManCity 😀)
Pep71
1 hónapja
Pep71
2 591
Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀Nem értem komolyan h Love-nak ez lett mondva , vagy ő erőlteti túl ennyire a hosszúkat
nando89
1 hónapja
Pep71
2 591
Jacobs TD
1 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 hónapja
nando89
3 894
Ez szép volt , de ez többször lesz Int mint catch 😀
1 hónapja
Pep71
2 591
3v1re feldobni..mekkora mázli
1 hónapja
Tud valaki egy olyan streamet dobni, ami normálisan működik?newsdigestcap.com/11m-o6/
nagylaza, főpohárnok
ez eddig stabil mint a futójátékunk
1 hónapja
Tud valaki egy olyan streamet dobni, ami normálisan működik?
1 hónapja
Kampman
28 297
Érdekes Willisel működött minden. Amióta Love bácsi van azóta szenvedés vanSeneca Wallace meg Scott Tolzien sem kapta meg annak idején a bizalmat, amit megérdemeltek volna.
FloresR
1 hónapja
Na, go Pack go
1 hónapja
FloresR
207
Érdekes Willisel működött minden. Amióta Love bácsi van azóta szenvedés van
1 hónapja
Pep71
2 591
X mekkora szerelés
1 hónapja