Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nekem az is jó ha ő dobja Deebonak 😀Deebonak még egy elkapott TD csak kéne a tökéletes meccshezJauan Jenningsnek kéne kapnia, ha itt most TD lesz.
Tarsi
iktriad
több mint 2 éve
Lance csomag kéne, Lance futott td
több mint 2 éve
Greg Jennings is 15-ös volt nem?Deebonak még egy elkapott TD csak kéne a tökéletes meccshezJauan Jenningsnek kéne kapnia, ha itt most TD lesz.
Tarsi
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Deebonak még egy elkapott TD csak kéne a tökéletes meccshezJauan Jenningsnek kéne kapnia, ha itt most TD lesz.
Tarsi
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
Deebonak még egy elkapott TD csak kéne a tökéletes meccshez
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
arizona szív mégSokminden nem múlik rajta, akkor lehet kicsit szar, ha itt nyer a niners.
ozibozi
több mint 2 éve
Jauan Jennings breakout game.
több mint 2 éve
Jimmy G Int mondjuk illene a 49ers szezonjához 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
ozibozi
17 133
arizona szív még
több mint 2 éve
@WillBrinsonazért nem mindegy hogy 2. kiemelt lesz e a rams
Everyone talking about LV-LAC tie, but a Rams-49ers tie would guarantee the Rams the division and the Niners a playoff berth.
No reason for either team to try and do anything in overtime.
😀
gamerkr
több mint 2 éve
és döntetlen a vége9ersé a labda, szerintem végigviszik azt végeLegyen 2-2 drive és mindkét új NFL rekord Kuppnak. 😊
Heisman
iktriad
akkor midn2 bejut, nem? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
9ersé a labda, szerintem végigviszik azt végeLegyen 2-2 drive és mindkét új NFL rekord Kuppnak. 😊
Heisman
több mint 2 éve
Egy pénzfeldobás veheti el Kupp rekordját :/
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
nagyon remélem hogy nem kerül már pályára, pedig szurkoltam neki, hogy legyen meg a rekordBeszarok ha igy lesz meg Kuppnak a rekord 😀 4 elkapas meg 19 yard kell neki a 2 rekordhoz4 elkapást már nem látok benne, 19 yardot igen.
Borbinho
iktriad
több mint 2 éve
9ersé a labda, szerintem végigviszik azt vége
több mint 2 éve
@WillBrinsonEveryone talking about LV-LAC tie, but a Rams-49ers tie would guarantee the Rams the division and the Niners a playoff berth.
No reason for either team to try and do anything in overtime.
😀
több mint 2 éve
1 idokeresnel mar mindegy, ha kikerik most akk max az oldalvonal melle tudtak volna 2t passzolni, abbol nem lesz FG tav
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Beszarok ha igy lesz meg Kuppnak a rekord 😀 4 elkapas meg 19 yard kell neki a 2 rekordhoz4 elkapást már nem látok benne, 19 yardot igen.
Borbinho
több mint 2 éve
matt itt mire gondoltál?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Beszarok ha igy lesz meg Kuppnak a rekord 😀 4 elkapas meg 19 yard kell neki a 2 rekordhoz
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
kibaxott jó ez a sport,azt hiszem ebben mindenki egyetért 😊és a hétvége csúcsa csak hétfő este jön (jó, a másik csúcsa az FCS döntő után az FBSé így Bearcats nélkül)
Oregon88
több mint 2 éve
Nem bántam meg, hogy ezt a meccset nézem.
több mint 2 éve
Oregon88
423
kibaxott jó ez a sport,azt hiszem ebben mindenki egyetért 😊
több mint 2 éve
Kenny91
321
mint irtam ugy 1 óraval ezelött...ez Gari specialitása