Miami Dolphins - New York Jets
több mint 9 éve
Engem meg szíven 😊rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀WesterMagát lövi lábon a faszi..Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Mit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
tudtam én hogy jobban kell rettegni geno smith-éktől mint aron rodgerstől éls peyton manningtől.
több mint 9 éve
rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀WesterMagát lövi lábon a faszi..
több mint 9 éve
rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Most komolyan engedjük a 30-40-50yardos passzokat?Paradoxon_MIAbánná a fene. attól vagyok frusztrált, hogy mi folyamatosan 3&1-eznünk kell és ritkán hozunk össze nagy játékokat. ilyen 10-15 yardok vannak csak a tarsolyba.
több mint 9 éve
A közelébe sem volt ember. Smith marad jövőre a Jets-ben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Miami
964
no komment m ez te szét dob ez a csávó minket
több mint 9 éve
coyle mehet a levesbe.mi ez? üresen hagyták ivory-t?
több mint 9 éve
Most komolyan engedjük a 30-40-50yardos passzokat?
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Finnegan sincs nagy formában. Inkább pihent volna.
több mint 9 éve
nagy játék nagy játék után. mi meg folyamatosan 3&1....
több mint 9 éve
a stream már megint ugy szaggat mintha a 2000-res évek elején használt 486-os számítógépünkön néznék filmet.
több mint 9 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIATeam Red Zone Scoring Attempts per Game: 1. vagyunk
Team Red Zone Scores per Game (TDs only): 6.
Team Red Zone Scoring Percentage (TD only): 19.
A legutolsó a perdöntő, ez mutatta a valós "állapotokat". Egyébként az FG is számít-nem számít.
több mint 9 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytoktoam
Ez oké. De ha rosszul használjuk ki a lehetőségeket, de jók vagyunk a pontszerzésben, akkor elvileg több pontot kéne szerezni, mint amit lehet 😀Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytoktoam
Tudom, a többiek több FG-t lőnek, mi meg TD-vel nyomulunk
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
eddig a mérföldkövek jóül alakulnak.millernek kinéz az 1000 (még kell 39 yard) és 'hill-nek a 4000 (kell 144 yard)
több mint 9 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytok
több mint 9 éve
Daniel is küzd keményen az utóbbi időben. Köszönjük.
több mint 9 éve
Most akkor ezt tessék növelni, nem kiengedni
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
futás és TD.de amúgy a f****om ki van thomas-al. gyakran az edzők anynira ragaszkodnak egy játékoshoz
(oké idén még elfogadhatóan játszik)
több mint 9 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Fussunk be, ne szórakozzunk.
több mint 9 éve
Nah, Miller és futás, ugye?!
Believe In Your 'Fins!