Miami Dolphins - New York Jets
több mint 10 éve
Engem meg szíven 😊rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀WesterMagát lövi lábon a faszi..Csabee13
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Mit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
tudtam én hogy jobban kell rettegni geno smith-éktől mint aron rodgerstől éls peyton manningtől.
több mint 10 éve
rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀WesterMagát lövi lábon a faszi..
több mint 10 éve
rendesek vagyunk veletek, kirúgatjuk coyle-t 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Most komolyan engedjük a 30-40-50yardos passzokat?Paradoxon_MIAbánná a fene. attól vagyok frusztrált, hogy mi folyamatosan 3&1-eznünk kell és ritkán hozunk össze nagy játékokat. ilyen 10-15 yardok vannak csak a tarsolyba.
több mint 10 éve
A közelébe sem volt ember. Smith marad jövőre a Jets-ben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
no komment m ez te szét dob ez a csávó minket
több mint 10 éve
coyle mehet a levesbe.mi ez? üresen hagyták ivory-t?
több mint 10 éve
Most komolyan engedjük a 30-40-50yardos passzokat?
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Finnegan sincs nagy formában. Inkább pihent volna.

több mint 10 éve
nagy játék nagy játék után. mi meg folyamatosan 3&1....
több mint 10 éve
a stream már megint ugy szaggat mintha a 2000-res évek elején használt 486-os számítógépünkön néznék filmet.
több mint 10 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIATeam Red Zone Scoring Attempts per Game: 1. vagyunk
Team Red Zone Scores per Game (TDs only): 6.
Team Red Zone Scoring Percentage (TD only): 19.
A legutolsó a perdöntő, ez mutatta a valós "állapotokat". Egyébként az FG is számít-nem számít.

több mint 10 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytoktoam
Ez oké. De ha rosszul használjuk ki a lehetőségeket, de jók vagyunk a pontszerzésben, akkor elvileg több pontot kéne szerezni, mint amit lehet 😀Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytoktoam
Tudom, a többiek több FG-t lőnek, mi meg TD-vel nyomulunk
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
eddig a mérföldkövek jóül alakulnak.millernek kinéz az 1000 (még kell 39 yard) és 'hill-nek a 4000 (kell 144 yard)
több mint 10 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀Paradoxon_MIAdrive/redzone arányban asszem ligelsők vagytok
több mint 10 éve
Daniel is küzd keményen az utóbbi időben. Köszönjük.

több mint 10 éve
Most akkor ezt tessék növelni, nem kiengedni
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
futás és TD.de amúgy a f****om ki van thomas-al. gyakran az edzők anynira ragaszkodnak egy játékoshoz
(oké idén még elfogadhatóan játszik)
több mint 10 éve
Ezt amúgy nem értem. Ha szar a redyzone eff, akkor hogy lehetünk 4th a pontok számát illetően a RedZone-ban? 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Fussunk be, ne szórakozzunk.

több mint 10 éve
Nah, Miller és futás, ugye?!
Believe In Your 'Fins!