Miami Dolphins - New York Jets
több mint 9 éve
na. millernek már van 30 futott yardja - a szükséges 74-ből.Ventura79 kell az 1000-hez nem?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
na. millernek már van 30 futott yardja - a szükséges 74-ből.
több mint 9 éve
Szépen kivárt Miller.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Utoljára 2009-ben volt back-to-back win a Jets ellen. Itt az ideje.Nem is akkora mumus, mint a Jets 😛Paradoxon_MIAminnesota-nak is adtunk 14-0-át ha jól emlékszem?VenturaIgazán boldog vagyok mindig ettől a taktikától :d hiszen van miből gavallérnak lenni 😀Paradoxon_MIANebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
Kovacs is repült akkorát.danyly
több mint 9 éve
Így van. De utána toltunk 3 td-t. 😊minnesota-nak is adtunk 14-0-át ha jól emlékszem?VenturaIgazán boldog vagyok mindig ettől a taktikától :d hiszen van miből gavallérnak lenni 😀Paradoxon_MIANebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
több mint 9 éve
Nem is akkora mumus, mint a Jets 😛minnesota-nak is adtunk 14-0-át ha jól emlékszem?VenturaIgazán boldog vagyok mindig ettől a taktikától :d hiszen van miből gavallérnak lenni 😀Paradoxon_MIANebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Egyet el kell ismerni, szar idzik, de az utcáról mindig jól tud WR-t hozniWesterMár csak draftolni kéne egyet aki megéri az októbert. Persze ha még Idzik lesz az, aki 😊
több mint 9 éve
minnesota-nak is adtunk 14-0-át ha jól emlékszem?Igazán boldog vagyok mindig ettől a taktikától :d hiszen van miből gavallérnak lenni 😀Paradoxon_MIANebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
több mint 9 éve
Igazán boldog vagyok mindig ettől a taktikától :d hiszen van miből gavallérnak lenni 😀Nebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Odavágón Greg Salas kb. ugyanezt a playt megcsinálta a másik irányba. Mehet a bunkerfoci, aztán innen már meglesz!
több mint 9 éve
Egyet el kell ismerni, szar idzik, de az utcáról mindig jól tud WR-t hozni
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
nyugi már, hagytuk... 😀 egy jó gálameccsen sok pont kell most majd ők engednek nekünk egyet.
több mint 9 éve
Nebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!Paradoxon_MIAEgy kis előnyt adunk. 😀
Kovacs is repült akkorát.
több mint 9 éve
Miami
964
kansas tudja ezekböl elkapni a patset meg talan a diego
több mint 9 éve
fel is csapom a jets sapkámat, afrikai TDWesterafrican incursion
több mint 9 éve
Nebzdmármeg... a védő áll és nézi, ahogy fut. Grimes meg elugrik előle?!?!
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Percy who? 😀
több mint 9 éve
Gyönyörű. 😥
több mint 9 éve
fel is csapom a jets sapkámat, afrikai TD
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
úristen. engedjük megint itt a nagy play-eket. ennek a kenyai menkültnek (valami owusu) is élete meccse lesz.Venturana mit mondtam!!!!!!!
több mint 9 éve
nem ide tartozik de ki kinek szorit hogy jusson a po ba? Baltimor Kansas Houston San diegoMiamiHouston, mert ahhoz kell a legtöbbet matekozni, meg mert JJ Watt mancrush 😊
több mint 9 éve
nem ide tartozik de ki kinek szorit hogy jusson a po ba? Baltimor Kansas Houston San diegoMiamiEzek közül Houston, de bárki, aki elcsapja a Pets-et a barátom 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
úristen. engedjük megint itt a nagy play-eket. ennek a kenyai menkültnek (valami owusu) is élete meccse lesz.