Miami Dolphins - New York Jets
több mint 10 éve
hátra passz toporog beszarik összeesik ezt idén kb 30 szor láttamMiamiakkor mit mondasz 2013-ra mikor majdnem 60-szor volt a földön (természetesen a legtöbbször a ligában)
több mint 10 éve
rá is ráfér öt megtartjuk jövöre?
több mint 10 éve
Tanny-t nem jó nyomás alá tenni 😀 akkor változik Marinová...
több mint 10 éve
Nofene, Hartline ma sziporkázik
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Dadogott, de csak meg lett Hartline-nak. 4/3 eddig.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
hartline pótolgatja az éves elmúlszatott yardmennyiséget.
több mint 10 éve
Ójaj, most kell a csoda, 3&15
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
hátra passz toporog beszarik összeesik ezt idén kb 30 szor láttam
több mint 10 éve
Két egymás utáni pressure passz Gibson-nak. Szép.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 10 éve
28 yard kell millernek ^ ^
több mint 10 éve
Miért ne, ők is Dolphins játékosok. 😛Értem én 😀 De rólad el tudom képzelni, h poénból rá kattintottál 😀Paradoxon_MIAvegyétek a lapot, hogy poénból mondtam, olyan all pronak számítanak 😀VenturaTe szavaztál rá? 😉 Nálad nagy favorit, nem? 😊Paradoxon_MIAMit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.Ventura
Inkább ők mint más. 😊

több mint 10 éve
Értem én 😀 De rólad el tudom képzelni, h poénból rá kattintottál 😀vegyétek a lapot, hogy poénból mondtam, olyan all pronak számítanak 😀VenturaTe szavaztál rá? 😉 Nálad nagy favorit, nem? 😊Paradoxon_MIAMit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Tök jó, hogy sok mindenben az élvonalba tartozunk, csak ez az összteljesítményben nem látszik meg :S
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
vegyétek a lapot, hogy poénból mondtam, olyan all pronak számítanak 😀Te szavaztál rá? 😉 Nálad nagy favorit, nem? 😊Paradoxon_MIAMit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.Ventura
több mint 10 éve
40-0 a büntetések állása
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Wake szép nagyot oda...szott. 😊

több mint 10 éve
Stanford az ST-be jó gunner-nek.Mit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.Ventura

több mint 10 éve
Te szavaztál rá? 😉 Nálad nagy favorit, nem? 😊Mit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
mocskos narkós banda. folyamatosn büntetések.
több mint 10 éve
Miller meg többet halad hátrafelé mint előre. Saját magát veri meg.

több mint 10 éve
..."every week"...Ez olyan meccs lesz, amivel mindkét csapat és a szurkolók is jól járnak a jövőre nézve. :pdanylySmith marad jövőre a Jets-ben.danylyEzzel várjunk, de biztató, hogy 2 év alatt megtanulta a playbookot Az odavágón meg kb. egy slantet nem mertek passzoltatni vele, nem értem, mi változott azóta.toam
Believe In Your 'Fins!
több mint 10 éve
Mit csodálkozunk amikor Jordan Kovacs és R.J. Stanford volt benn védekezni. Coyle bazd meg.danylyúgy halottam ők ketten is kaptak pár szavazatot a pro bowl kerettagságra.
több mint 10 éve
Ez olyan meccs lesz, amivel mindkét csapat és a szurkolók is jól járnak a jövőre nézve. :pSmith marad jövőre a Jets-ben.danylyEzzel várjunk, de biztató, hogy 2 év alatt megtanulta a playbookot Az odavágón meg kb. egy slantet nem mertek passzoltatni vele, nem értem, mi változott azóta.toam

több mint 10 éve
Smith marad jövőre a Jets-ben.danylyEzzel várjunk, de biztató, hogy 2 év alatt megtanulta a playbookot Az odavágón meg kb. egy slantet nem mertek passzoltatni vele, nem értem, mi változott azóta.