Miami Dolphins - San Francisco 49ers
10 órája
na jólvan, grat Fins.nem oszt nem szoroz, Purdynek lejjebb megy az ára, jobb draft pozi. win-win
10 órája
hoppá és egy meglepetés achane TD karacsonyra így a vége előtt.
10 órája
hát valahol megérdemelte achane amennyit brusztolt ma.
10 órája
ingold! ; - )na, elefántcsontpart megmentette a mérkőzést.még nem, kell egy first down
Ventura
Kúrfürst briareos
10 órája
na, elefántcsontpart megmentette a mérkőzést.még nem, kell egy first down
Ventura
10 órája
na, elefántcsontpart megmentette a mérkőzést.
10 órája
nekünk is... this is miami 😀nelkünk legalább van valid excuse 😀az a vicces, hogy Sorensen védelme folyamatosan javul 3-4 hete, de az offense telibe szarja az ágyat. a tavalyi 30 pontos átlagunkkal simán PO csapat így is.az idei defensünk a tavalyi offensel... bele sem merek gondolni, de hát ez ilyen
petey
Kúrfürst briareos
petey
10 órája
nelkünk legalább van valid excuse 😀az a vicces, hogy Sorensen védelme folyamatosan javul 3-4 hete, de az offense telibe szarja az ágyat. a tavalyi 30 pontos átlagunkkal simán PO csapat így is.az idei defensünk a tavalyi offensel... bele sem merek gondolni, de hát ez ilyen
petey
Kúrfürst briareos
10 órája
az a vicces, hogy Sorensen védelme folyamatosan javul 3-4 hete, de az offense telibe szarja az ágyat. a tavalyi 30 pontos átlagunkkal simán PO csapat így is.az idei defensünk a tavalyi offensel... bele sem merek gondolni, de hát ez ilyen
petey
10 órája
az a vicces, hogy Sorensen védelme folyamatosan javul 3-4 hete, de az offense telibe szarja az ágyat. a tavalyi 30 pontos átlagunkkal simán PO csapat így is.
11 órája
Tapsi Hapsi
742
Sajnos én még Gould.- nál tartok.... na, Ő konzisztens volt!nem mondom, hogy bust mert nem sokkal szarabb az átlaga mint jópár rúgónak.sosem lesz vége ennek a meccsnekMester! Most akkor Te is belátod!? Ez a Moody egy BUST! 😀
Moody remélem eltakarodik innen szezon után
petey
Tapsi Hapsi
csak inkonzisztens
petey
Csoportot nyerni nem tudunk, pozitív mérleg sem lesz, draft miatt talán jobb is.... A faszért nem megyünk neki 4.-re.....
11 órája
nekem sem tünt kirivonak, lehet úgy voltak vele h most már elég. szokásos inkonzistens fujogatás megy egész évbenlehet. bár nekem nem tűnt annyira későinekez most miért UR?már lent volt jonnu amikor beleszállt. mondjuk nem tudom miért dobtak rá szászlót kb a 10dik ilyen volt ma a 9ers defensetől
petey
Kúrfürst briareos
petey
11 órája
lehet. bár nekem nem tűnt annyira későinekez most miért UR?már lent volt jonnu amikor beleszállt. mondjuk nem tudom miért dobtak rá szászlót kb a 10dik ilyen volt ma a 9ers defensetől
petey
Kúrfürst briareos
11 órája
nem mondom, hogy bust mert nem sokkal szarabb az átlaga mint jópár rúgónak.sosem lesz vége ennek a meccsnekMester! Most akkor Te is belátod!? Ez a Moody egy BUST! 😀
Moody remélem eltakarodik innen szezon után
petey
Tapsi Hapsi
csak inkonzisztens
11 órája
ez most miért UR?már lent volt jonnu amikor beleszállt. mondjuk nem tudom miért dobtak rá szászlót kb a 10dik ilyen volt ma a 9ers defensetől
petey