Minnesota Vikings - Atlanta Falcons
13 napja
Midnight
1 252
Grat a W-hez
13 napja
Pyrrus
739
Köszönöm a közös nézést. szép estét!
13 napja
Pyrrus
739
én a fox közvetítést nézem közvetlenül DAZN on keresztül ott nincs ilyen sőt
13 napja
grandmasta
12
idéntől nem az eredeti, amerikai közvetítést kapják a külföldi közvetítők, hanem egy valami módosított szart. minden meccsen óriási bakik a közvetítésben (olykor még a mérkőzés állása sem helyes), sok érdekes elemet meg kivágnak a közvetítésből. sokat ront a színvonalon, sajnosez a world feed amúgy bűncselekmény az emberiség ellenword feed??
grandmasta
Pyrrus
13 napja
grandmasta
12
ez a world feed amúgy bűncselekmény az emberiség ellen
13 napja
jó lenne visszaszerezni a labdát mert szerintem kirkot már nem engednék vissza a pályára...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 napja
igazából nincs értelme ennek így tovább. kirko elfogyott. jöjjön penix, megkapják még a jövő évet. ha bejön penix akkor fontenot megmenti az állását mert elnézve kuzint már azért a szerződésért ki kellene baszni. és akkor a pitts féle bustokat meg sem kapirgattam. neki kb penix a last chance.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 napja
0 TD 8 INT az előző 4 meccsen összesen.Penix-szel ez legalább 2-1 lett volna. Pull the trigger, Raheem.
13 napja
Pyrrus
739
az a baj hogy megvan az a mecsünk amikor az utolsó 2 percben 5TD volt felváltva és elbuktuk. azt egy laptopom bánta ugy beleéltem magam 😀
13 napja
Midnight
1 252
elmúlt 2 meccs 6 int. nájszű
13 napja
Pyrrus
739
lement a pulzusom 140 ről 130ra. már ez is valami 😀most meg főleg 😀Most már megnyugodhatsz.🙂Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
13 napja
Egykezes elkapás...🙂most meg főleg 😀Most már megnyugodhatsz.🙂Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
13 napja
shagi0206
11 120
most meg főleg 😀Most már megnyugodhatsz.🙂Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Pyrrus
739
van még addig vagy 8 percnyi játék 😀Most már megnyugodhatsz.🙂Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
Pyrrus
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Most már megnyugodhatsz.🙂Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
Pyrrus
13 napja
Midnight
1 252
nem feltétlen Kirk hiábája de ha most is kikapunk akkor jön vajon Penix?
13 napja
igazán elmehet a picsába a csapat, hogy megint elhitették velünk, hogy lehet egy PO, aztán arcul csap az igazság, hogy mi mégis csak a Falcons vagyunk 😀
13 napja
Tulajdonképpen azon gondolkodom, hogy ha nem faszkodja szét magát a vezetőség Deshaunért, akkor sokkal olcsóbban, valószínűleg egy kicsit jobb minőségben, ezt még mindig tudnánk nézni Matt Ryannel.
13 napja
Kampman
28 467
Egyébként tényleg megéri.tesómsz, havi 3kért kapsz (ha csak az nfl érdekel) heti 7 meccset választható hangsávval, meg a redzonet.Oszt' mennyit kóstál?Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
net4plus.network4.hu/watch/minnesota-vikings-atlanta-falcons-2024-12-08/live
shawnka
nagylaza, főpohárnok
shawnka
Ezért a kommentért nem is fizetnek nekem | olyan sokat. |