Minnesota Vikings - Atlanta Falcons
13 napja
de jó lenne...Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.Lehet, hogy a 28-3 átkának levételéhez még kell néhány évtized.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 napja
ez szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 napja
Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.Lehet, hogy a 28-3 átkának levételéhez még kell néhány évtized.
shagi0206
13 napja
Pyrrus
739
hát ez a drive brutál szétfutás volt. szép volt sajnos
13 napja
tesómsz, havi 3kért kapsz (ha csak az nfl érdekel) heti 7 meccset választható hangsávval, meg a redzonet.Oszt' mennyit kóstál?Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
net4plus.network4.hu/watch/minnesota-vikings-atlanta-falcons-2024-12-08/live
shawnka
nagylaza, főpohárnok
13 napja
a földön fetrengés az adfison td-nél sem volt hatékony védekezési eszköz. egy meccsen két ilyen td-t szopni vicc, rázhatjuk a bohóc sapkát
13 napja
shagi0206
11 129
Látva a DB esését felmerül bennem egy kérdés: A Falconshoz ha valaki aláír, akkor megkérdezik előtte, hogy elég chokernek érzi magát Atlantához? Ha igen, itt írja alá.
13 napja
Pyrrus
739
baszki ez mi volt? 😀 😀 😀
13 napja
Oszt' mennyit kóstál?Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
shawnka
13 napja
shagi0206
11 129
Interception voltszerintem is. Griffin mind2 kézzel fogta, mikor már térden volt, Londonnak meg még tisztán látszott, hogy az egyik keze közel sincs a labdához
Jakehomer
13 napja
Pyrrus
739
ez a mecs sem megy le nyugtató nélkül bakker 😀
13 napja
a kapitányra lehet számítani
13 napja
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?Pedig sokat tényleg nem kell keresni
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Tactful Cactus
13 985
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?nflwebcast.com/minnesota-vikings-live-stream-online-free/
nagylaza, főpohárnok
Atlanta győzelmet mondjuk ez sem garantál.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 napja
Van valakinek olyan streamje, ami nem fagy le 2 percenként, vagy nem megy el a hang állandóan?
13 napja
Vajon ma lesz Küzinnek 60-nál jobban meglőtt labdája?
13 napja
ez szép volt
13 napja
Pyrrus
739
Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.azt már rég megtanultam hogy tényleg az utolsó sipszó a meccs vége majd akkor hiszem el ha nyertük. ha a sipszó után nekónk van több pontunk
nagylaza, főpohárnok
13 napja
Egy pillanatra elhittem, hogy nyerhet a Falcons.
13 napja
morris is mellé ment 😞
13 napja
PatrickSKOL
413
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?Beborítós védő holding.
Pyrrus
13 napja
PatrickSKOL
413
És én kérdezni is akartam, hogy ebben mi volt nálatok holding?most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?védőholding mezőnygól kísérletnél.
Pyrrus
ez a teljes mélypont a Falconsnál 😀
shawnka
Most már értem.
13 napja
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?védőholding mezőnygól kísérletnél.
Pyrrus
ez a teljes mélypont a Falconsnál 😀
13 napja
Pyrrus
739
most ez mi volt én nem fogtam fel miért lett ujra first downunk?