Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Bellamy drop. Éreztem, hogy hiányzik még valami.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
leszarom igazábólEgyáltalán nem volt mögöttes tartalom a mondandómban, de mintha rémlene olyan, hogy a szabad labdát nem lehet csak úgy rugdosni vagy továbblökni. De ez csak tipp.Nem szabálytalan így továbblökni a zsugát?Egy ilyen kiváló edzői stábot mint a mienk csak ily galád módszerekkel lehet leigázni.
alatriste
tüsi91
alatriste
3-13 és senki nem vállal érte felelősséget. Idén persze még rá lehet fogni Cutlerre, hogy a jelenléte lerohasztotta a keretet. Jövőre nem lesz itt...
több mint 7 éve
Szerintem ez egyértelmű batting volt, nem is értem ezt hogy engedhették.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
pahynor21
197
Csak megkaptam. 😊
több mint 7 éve
Szóval jövőre ugyanez Hoyerrel? Miért érzem, hogy nem lesz jobb..
több mint 7 éve
Egyáltalán nem volt mögöttes tartalom a mondandómban, de mintha rémlene olyan, hogy a szabad labdát nem lehet csak úgy rugdosni vagy továbblökni. De ez csak tipp.Nem szabálytalan így továbblökni a zsugát?Egy ilyen kiváló edzői stábot mint a mienk csak ily galád módszerekkel lehet leigázni.
alatriste
tüsi91
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Nem szabálytalan így továbblökni a zsugát?Egy ilyen kiváló edzői stábot mint a mienk csak ily galád módszerekkel lehet leigázni.
alatriste
több mint 7 éve
Nem szabálytalan így továbblökni a zsugát?
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
pahynor21
197
Úgy van.
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Jimmy de szarrá verlek GM játékban.
több mint 7 éve
Azért olyan kurva kíváncsi leszek mit fognak mondani szerdán...Day to day
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Azért olyan kurva kíváncsi leszek mit fognak mondani szerdán...
több mint 7 éve
pahynor21
197
Nem a játékoskeret a legnagyobb probléma.Barkley 3. QB nem több. Ennyi picket még a franchise romba döntője sem dobott.Loggains ugyanazokat a játékokat hívja zsinórban, picit nem segít ez se. Plusz átalában ez egy one-read offense.
tüsi91
füligjimmy
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
LeBlancnak néha vannak jó megoldásai, persze ez egy szarul megdobott labda volt.
több mint 7 éve
Barkley 3. QB nem több. Ennyi picket még a franchise romba döntője sem dobott.Loggains ugyanazokat a játékokat hívja zsinórban, picit nem segít ez se. Plusz átalában ez egy one-read offense.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Barkley 3. QB nem több. Ennyi picket még a franchise romba döntője sem dobott.
több mint 7 éve
Fales??Meredith
pahynor21
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
pahynor21
197
Fales??
több mint 7 éve
Huss és pöcc!Ajjajj.Húzz ki minden USB/PS2 kábelt, indítsd be úgy
Döglődik az egerem. Na mondom visszarakom a régit. Még azt a zöld dugójú egeret, abba a régi portba. Na abban a pillanatban már a billentyűzet is meghót. Itt a szünet újraindítom a gépet megnézzük mi lesz. Kikapcsolom. Visszanyomnám... hoppá meg se mukkan a gép.
tüsi91
füligjimmy
több mint 7 éve
Ajjajj.Húzz ki minden USB/PS2 kábelt, indítsd be úgy
Döglődik az egerem. Na mondom visszarakom a régit. Még azt a zöld dugójú egeret, abba a régi portba. Na abban a pillanatban már a billentyűzet is meghót. Itt a szünet újraindítom a gépet megnézzük mi lesz. Kikapcsolom. Visszanyomnám... hoppá meg se mukkan a gép.
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Ajjajj.Döglődik az egerem. Na mondom visszarakom a régit. Még azt a zöld dugójú egeret, abba a régi portba. Na abban a pillanatban már a billentyűzet is meghót. Itt a szünet újraindítom a gépet megnézzük mi lesz. Kikapcsolom. Visszanyomnám... hoppá meg se mukkan a gép.
több mint 7 éve
Az előzőt elbasztam.Ha Fox és bagázsa marad, már mindenki visszajöhetne, ez egy nagy boldog család, ahol béke van és együttérzés, nem szabad senkit sem elküldeni, nem a teljesítmény számít, hanem a személyiség, és a benne rejlő érzelmek kavalkádja.
Szóval Jeffery elkapás nélkül, asszem 2 targetje volt.
Cutler nélkül őt sem érné meg visszahozni, mással nincs meg az összhangja.
alatriste
több mint 7 éve
Az előzőt elbasztam.Szóval Jeffery elkapás nélkül, asszem 2 targetje volt.
Cutler nélkül őt sem érné meg visszahozni, mással nincs meg az összhangja.
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
ok, inkább ötöde😊 Ám az első meccseink nagy részében mi vezettünk, vagy lőtávolban voltunk, később már az sem ment. Tudom, hogy sérülések,meg miegymás, de akkor is...Volt jobb fele is a szezonnak? Biztos Hoyer kapitányra gondolsz, aki 2520 százalékos qb ratinget hozottIgen, az szép volt, közben pedig ismét a szezonunk szarabbik felét idézzük..Megérte várni egy ilyen játékra....😊Barkley elkapott TD? Csak olvasok.
csi77
Bazzani
csi77
hpeter93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png