NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Minnesota Vikings - Chicago Bears
12 hónapja
mortirolo
1 055
Fields nem tud 10 yardra dobni, főleg középre nem. Fields futni tud és távolra dobni, ha küldenek oda embert. A stábunk viszont ezt nem tudja...Fieldsben nem biznak, hogy oda tudna passzolni akar 10 yardra is, vagy a tamadofalban, hogy 2-3 mp-nel tovabb meg tudnak vedeni? Volt mondjuk egy stat korabban, hogy atlagosan 3,1 mp alatt mar nyomas alatt van.Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
KopaFabian
mortirolo
casaubon
12 hónapja
PatrickSKOL
395
A Dobsz show múlik. Realizálódik a helyzet, de hogy ennyire szar legyen az O, egyszerűen nem hiszem el. A szezon leggyengébb támadójátéka, ezt gondolom nem kell mondani.Őszintén én nem nézek Vikings meccset, de a mérlegből és az első meccs alapján nem erre számítottam. Egyenlőre ez a Vikings gyengébben támad, mint a Panthers. Ennek ellenére valahogy nyerni fog.Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.Kikapni? Simán? Ellenünk? Láttatok már Vikings meccset? 🙂
mortirolo
PatrickSKOL
mortirolo
12 hónapja
PatrickSKOL
395
Ez hihetetlen, de legalább a lead megvan. Getsy nem bonyolítja túl a sémát.Minek? Ezt a meccset kizárt, hogy meg tudjuk nyerni!KopaFabianEnnyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
KopaFabian
mortirolo
12 hónapja
mortirolo
1 055
Őszintén én nem nézek Vikings meccset, de a mérlegből és az első meccs alapján nem erre számítottam. Egyenlőre ez a Vikings gyengébben támad, mint a Panthers. Ennek ellenére valahogy nyerni fog.Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.Kikapni? Simán? Ellenünk? Láttatok már Vikings meccset? 🙂
mortirolo
PatrickSKOL
12 hónapja
casaubon
2 391
Fieldsben nem biznak, hogy oda tudna passzolni akar 10 yardra is, vagy a tamadofalban, hogy 2-3 mp-nel tovabb meg tudnak vedeni? Volt mondjuk egy stat korabban, hogy atlagosan 3,1 mp alatt mar nyomas alatt van.Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
KopaFabian
mortirolo
12 hónapja
KopaFabian
229
Ez hihetetlen, de legalább a lead megvan. Getsy nem bonyolítja túl a sémát.Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
KopaFabian
mortirolo
12 hónapja
PatrickSKOL
395
Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.Kikapni? Simán? Ellenünk? Láttatok már Vikings meccset? 🙂
mortirolo
12 hónapja
mortirolo
1 055
Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.
12 hónapja
mortirolo
1 055
Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
KopaFabian
12 hónapja
KopaFabian
229
Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?
12 hónapja
mortirolo
1 055
Nehéz lesz elveszteni, de megoldjuk.
12 hónapja
mortirolo
1 055
Abból is látszik, hogy milyen "komoly" meccs ez számunkra, hogy még 4&10-re is nekimegyünk.
12 hónapja
PatrickSKOL
395
Nyugi, adjuk a sanszokat folyamatosan! Ma is Vikings vagyunk!
12 hónapja
mortirolo
1 055
Santos lement 95%-ról 90-re.
12 hónapja
mortirolo
1 055
Velus...
12 hónapja
PatrickSKOL
395
Skol!