Minnesota Vikings - Detroit Lions
több mint 3 éve
Olinho18
94
Viszlát Zimmer…
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ennyi 😊
több mint 3 éve
nando89
3 894
van fasza Campbellnek
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Bazza hol van?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Oooo érdekes meccs alakul így ki.
több mint 3 éve
CharlieF
767
Na ez férfimunka volt.
több mint 3 éve
Idén legalább van egy rúgónk. Legtöbbször legalábbis....Ha nem ment volna el rajta meccs egyet értenék, de kétségtelen hogy van fejlődés a poszton......
CharlieF
A közvetítésben is a playcalling a téma, nem használjuk ki a passzjátékot, pedig adja magát a Lions secondary ellen...
több mint 3 éve
CharlieF
767
Idén legalább van egy rúgónk. Legtöbbször legalábbis....
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Érdekes. Első héten 41 aztán 35 engedett pont. Legutóbbi három meccsen 19, 24, 16. Ezek nem rossz számok.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Megkönnyíthetné a Lions a saját dolgát, pl ha 1&20-ra nem szop be 17 yardot egyből. Már rég ment volna a punt.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Az hogy egy ilyen szerény képességű csapat gyakorlatilag minden meccsén meccsben van az szerintem az edzői munkát dicséri.Én azt szetetem bennük, hogy amikor néha kikapnak, azt is emelt fővel teszik.
A Lions hajt, fegyelmezett, lelkes játékosok alkotta keret.
Nyilván a kulcs pillanatokban hiányoznak a minőségi játékosok.
tüsi91
A legszimpatikusabb vesztesek evör, minden sportban drukkolok ezeknek a "kicsiknek".
Közben: Goff nyaka gipsszel van rögzítve amúgy? Lassan már a snap előtt is a célpontját figyeli.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
CharlieF
767
Kis Kubiak elmehet a búsba ezekkel a playcall-okkal, de tényleg. Van egy Jefferson meg egy Thielen és erre harmadikra direct RB snappet hív? Ez hülye.
több mint 3 éve
Nem bírom elhinni, hogy nem vagyunk képesek ellépni a Lions-tól. Reméltem, hogy legalább 40 pontot fogunk szerezni ellenük, de már abban sem hiszek, hogy szerzünk itt még pontot. Egy mázlink van, hogy a Lions is ugyanabban gyenge, mint most mi, a támadásokban és a kulcsfontosságú pillanatok kihasználásában.És üdv mindenkinek, de régen írtam már ide a bowl fórumra. 😊
Szerkesztette: KmetyG
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az hogy egy ilyen szerény képességű csapat gyakorlatilag minden meccsén meccsben van az szerintem az edzői munkát dicséri.A Lions hajt, fegyelmezett, lelkes játékosok alkotta keret.
Nyilván a kulcs pillanatokban hiányoznak a minőségi játékosok.
több mint 3 éve
el kell kapni az interceptiont
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Na ez punt volt Fox 😍 ő legalább hozza a formáját,tudását
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊