Minnesota Vikings - Washington Redskins
több mint 10 éve
basszus ez durva, ennyire nem lehet valaki szerencsétlen hogy mindig ilyen életveszélyesen ütik meg
több mint 10 éve
James007
1 853
Végül is, mi az emlékezetes belépő, ha nem ez.. 😊Leosztottam Márkot, hogy mekkora faszságot mond kommentálás közben...😀nexion218mi volt? 😀 akkor még csak cikkolvasóként voltam jelenbálnalekvárGo Vikings!Anno az első hsz-em a bowl.hu-n (akkor még nfl.hu) nekem is lavinát indított, de te ritka nagy pöcsnek nézel ki Kishavaer...nexion218
Kár RGIII-ért, hogy újra lesérül...Paszta
több mint 10 éve
Bazzeg az FÁJT!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Leosztottam Márkot, hogy mekkora faszságot mond kommentálás közben...😀mi volt? 😀 akkor még csak cikkolvasóként voltam jelenbálnalekvárGo Vikings!Anno az első hsz-em a bowl.hu-n (akkor még nfl.hu) nekem is lavinát indított, de te ritka nagy pöcsnek nézel ki Kishavaer...nexion218
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
mi volt? 😀 akkor még csak cikkolvasóként voltam jelenGo Vikings!Anno az első hsz-em a bowl.hu-n (akkor még nfl.hu) nekem is lavinát indított, de te ritka nagy pöcsnek nézel ki Kishavaer...nexion218
akkorisredskins
több mint 10 éve
Muszáj volt kipukkasztani a lufit? 😊Mintha lenne D-nk...😛nexion218a Vikings O ellen mindenkinek van D-jeKmetyG
több mint 10 éve
Go Vikings!Anno az első hsz-em a bowl.hu-n (akkor még nfl.hu) nekem is lavinát indított, de te ritka nagy pöcsnek nézel ki Kishavaer...
több mint 10 éve
Mintha lenne D-nk...😛nexion218a Vikings O ellen mindenkinek van D-je
több mint 10 éve
Gyorsan lejott az O...
több mint 10 éve
Mintha lenne D-nk...😛
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Go Vikings!A leggecibb nyitókomment award 2014
😀😀 üdv
akkorisredskins
több mint 10 éve
Szep playcall. 😀
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok mikor kezdenek el lázadni a skandináv népek azért, mert évek óta megb*sszuk az örökségük, ahelyett hogy méltón képviselnénk. (Jó, egyszer Peterson miatt volt egy PO)
több mint 10 éve
draft 😊Tüntetők vannak a TCF Bank Stadium előtt. Amint azt már korábban megígérték demonstrálni fognak Washington-Minnesota meccs idején a rasszizmus ellen, mert a kivonuló tömeg szerint a Washington Redskins csapatának neve sérti a amerikai őslakosokat. Az persze nem volt olyan rossz, hogy pár száz éve lerohanták az egész kontinenst és sorra öldösték az indiánokat, na mindegy. Egy a lényeg nem csak a stadionban van tömeg. Egyes beszámolók szerint 2000, míg mások szerint akár 5000 tüntető is lehet a stadion tövében. Szerintük a Cleveland Indians (MLB) is sértő vajon?Itt a kép alatt az van, hogy Native American groups, ami egyébként az indián származásúakat jelenti.
KmetyG
Kár, hogy egy meccs politikai akciót vonz maga után, de engem inkább az érdekel, hogy zárkóztok-e, vagy elkezdhettek-e lassan gondolkodni a drafton.James007
több mint 10 éve
Pont most ter vissza termeszetesen RGIII...zako lesz...
több mint 10 éve
James007
1 853
Tüntetők vannak a TCF Bank Stadium előtt. Amint azt már korábban megígérték demonstrálni fognak Washington-Minnesota meccs idején a rasszizmus ellen, mert a kivonuló tömeg szerint a Washington Redskins csapatának neve sérti a amerikai őslakosokat. Az persze nem volt olyan rossz, hogy pár száz éve lerohanták az egész kontinenst és sorra öldösték az indiánokat, na mindegy. Egy a lényeg nem csak a stadionban van tömeg. Egyes beszámolók szerint 2000, míg mások szerint akár 5000 tüntető is lehet a stadion tövében. Szerintük a Cleveland Indians (MLB) is sértő vajon?Itt a kép alatt az van, hogy Native American groups, ami egyébként az indián származásúakat jelenti.
KmetyG
Kár, hogy egy meccs politikai akciót vonz maga után, de engem inkább az érdekel, hogy zárkóztok-e, vagy elkezdhettek-e lassan gondolkodni a drafton.
több mint 10 éve
koszonom.😉
több mint 10 éve
Majd egy jo linket valaki legyszi.ZoliZoltánparancsolj, itt kedvedre tudsz válogatni:
www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=284883&part=sports
több mint 10 éve
Majd egy jo linket valaki legyszi.
több mint 10 éve
Tüntetők vannak a TCF Bank Stadium előtt. Amint azt már korábban megígérték demonstrálni fognak Washington-Minnesota meccs idején a rasszizmus ellen, mert a kivonuló tömeg szerint a Washington Redskins csapatának neve sérti a amerikai őslakosokat. Az persze nem volt olyan rossz, hogy pár száz éve lerohanták az egész kontinenst és sorra öldösték az indiánokat, na mindegy. Egy a lényeg nem csak a stadionban van tömeg. Egyes beszámolók szerint 2000, míg mások szerint akár 5000 tüntető is lehet a stadion tövében. Szerintük a Cleveland Indians (MLB) is sértő vajon?