MNF dupla
több mint 1 éve
Sérültek ide vagy oda, azért ez kurva szánalmas hogy képtelenek vagyunk egy incomplete passt kiharcolni
több mint 1 éve
Hagyjuk már ezt a kamut
több mint 1 éve
Ez a D borzalom!
több mint 1 éve
Borzalmas a mi D-nk is. Csak a szokásos pisztoly párbaj.
több mint 1 éve
Goffnak konkrétan semmit nem kell csinálnia, csak magamellé dobálni...
több mint 1 éve
Na erre nem számítottam... St.Brown TD passz Goffnak...okkke
több mint 1 éve
Nincs passrush és nem tudunk szerelni. Így nehéz.
több mint 1 éve
Azért ne temessünk, lőtávolban vagyunk.Az offense nagyon szépen megy, de félek hogy szétfutnak minket így hogy a falban nincsenek cserék és nem tudunk pihenni.
akdestroyer
több mint 1 éve
Ezt a miamit nézni felér egy büntetéssel.idén az nfl szégyene.
hpeter93
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Ezt a miamit nézni felér egy büntetéssel.
több mint 1 éve
Azért még ne temesd, "csodákra" vagyunk képesek a második félidőkben...
több mint 1 éve
Ház ez ennyi volt. A komplett kezdő védőfal hiányzik, nem tudunk rotálni, bedarálnak minket.
több mint 1 éve
Te atyaúristen, mit művelt KW III ebben a driveban!Minimális segítséget kapna a faltól, akkor top3 RB-ként lenne emlegetve. Elképesztő a csávó.
akdestroyer
több mint 1 éve
legalább fel lett rázva az állóvíz és az unalom ezzel a punt-al.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 1 éve
hagyjuk abba most legyen döntetlen ez nem foci hanem a sport megcsúfolása mindkét csapattól
több mint 1 éve
de legalább grier nem aggódik az o line miatttakaordna el az a fasz.
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
hogy a viharba ne csapott volna le a kacsa?!
több mint 1 éve
Serie A meccs lesz, a két 20as között fognak oda-vissza menni, végeredmény 3-2Optimista joslatnak tunik. Ugyanakkor vedelmi TD is benne van a meccsben
Rodaron
több mint 1 éve
Talan a masodik forduloban lattam egyet, de meg nem mondom, melyik meccsenA szezonba nem is tudom láttam e már hogy lefújtákHipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
KeyG
több mint 1 éve
A szezonba nem is tudom láttam e már hogy lefújtákHipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG
Rodaron
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
HipDrop tackleket is fújni keneNem el lett mondva várják meg a játék végét?Belefújtak vagy kilépett hogy nem vitte végig?Sípoltak
KeyG
Rodaron
KeyG