New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 5 éve
Na akkor ez is megvolt. Saintsnek sok sikert a továbbiakban
#KeepPounding
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Viszont Washingtonnak tetszett a játéka!!
több mint 5 éve
Dobanor
59
Úgy lesz!Csak addig egészséges legyen mindenki!!Az csak + motiváció.Atlantában lesz nehéz szerintem!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
Dobanor
mrxxl77
Dobanor
mrxxl77
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Csak addig egészséges legyen mindenki!!Az csak + motiváció.Atlantában lesz nehéz szerintem!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
Dobanor
mrxxl77
Dobanor
több mint 5 éve
hazai pálya az is 😀Az csak + motiváció.Atlantában lesz nehéz szerintem!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
Dobanor
mrxxl77
Dobanor
még a stadionunk nevét is lopják 😀
több mint 5 éve
mrxxl77
60
A mai nap csodás kezdő QB-k!! Én le nem irom a nevét, nagyon felhúzott!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Ki az a szemét?
mrxxl77
Fattyu
több mint 5 éve
Dobanor
59
Az csak + motiváció.Atlantában lesz nehéz szerintem!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
Dobanor
mrxxl77
több mint 5 éve
Fattyu
1 907
Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Ki az a szemét?
mrxxl77
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Atlantában lesz nehéz szerintem!!Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
Dobanor
több mint 5 éve
Fattyu
1 907
futás ellen ma is jó a def, Teo is egész jó. Ez mondjuk jó hírÉs már Biegel is játszik.
Kájzerszóze
több mint 5 éve
futás ellen ma is jó a def, Teo is egész jó. Ez mondjuk jó hír
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Még a végén jövőre a Panthers-ben lesz!! 😀
több mint 5 éve
Dobanor
59
Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!Nem kell oda csoda, csak hozzuk amit tudunk, ennyi.
mrxxl77
több mint 5 éve
Inkább Hill kezdett volna!!Isten őrizz, hogy még megsérüljön.... Teddyért nem kár. Ennyi volt. Barrettet inkább néztem volna.
mrxxl77
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Inkább Hill kezdett volna!!
több mint 5 éve
petibá
41
nem-nem! az a tiétek, és idén nekünk már nem kell.nekem mindegy, csak küldjük vissza a seprőt! ...a postaköltséget Cam fizeti.Majd jövőre, ha lesz söprés. Ez a mai nem ér.
petibá
Dobanor
több mint 5 éve
Fattyu
1 907
nekem mindegy, csak küldjük vissza a seprőt! ...a postaköltséget Cam fizeti.Amúgy is kamuzott. 😀
petibá
több mint 5 éve
mrxxl77
60
Ha valami csoda folytán meg megnyernénk a SB, ez a szemét még gyürüt is kapna!!
több mint 5 éve
Dobanor
59
Hillel nyerünk.
több mint 5 éve
Dobanor
59
nekem mindegy, csak küldjük vissza a seprőt! ...a postaköltséget Cam fizeti.Majd jövőre, ha lesz söprés. Ez a mai nem ér.
petibá
több mint 5 éve
petibá
41
...vagy például ilyen, hogy láthatjuk az igazi Jaket is! 😊
több mint 5 éve
petibá
41
nekem mindegy, csak küldjük vissza a seprőt! ...a postaköltséget Cam fizeti.