New Orleans Saints - Carolina Panthers
több mint 5 éve
Hosszú passz, ettől el voltunk szokva az elmúlt két évben
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Egy kérdés már tiszta, Teddy nem nálunk fog kosztolni jövőre.....
több mint 5 éve
Teddy gyenge vagy a csapat 💩 az egészbe?
több mint 5 éve
Dobanor
59
Jól felhúzta Teddy Thomast.
több mint 5 éve
Thomas elkap mindent, ez méterekkel ment mellé..... nézni rossz
több mint 5 éve
Dobanor
59
Jól beküldte a darálóba.
több mint 5 éve
Dobanor
59
Elemzett a D.
több mint 5 éve
Davenport 😀TBW: lassú, a szeme, a feje és a lába is. Tojógalambozik. Ez nálam nem lenne szerződés, még akkor sem, ha sokat hagyott ki. Nem a múltnak kell játszani. A tegnapi sikerre ma már nem lehet felülni. Nem véletlen van Tysom is előtte. Ki a fontosabb a csapatnak?
több mint 5 éve
osztom, egyszerűen nem dobja meg, lassan olvas, és a végén inkább sacket nyel, kidobja, csak kockázatot ne vállaljonEnnyire nincs célpontja Teddynek, vagy egyszerűen nem dobja meg?sztem utóbbi
Dobanor
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Ennyire nincs célpontja Teddynek, vagy egyszerűen nem dobja meg?sztem utóbbi
Dobanor
több mint 5 éve
Dobanor
59
Ennyire nincs célpontja Teddynek, vagy egyszerűen nem dobja meg?
több mint 5 éve
Eladja magát, mint egy jó zsiguli... Értem köszi!😉Hali! Teddy eddig milyen?pöpec 😀 nem dobott int-et még. mást se nagyon, inkább megvárja a védőket.
nagir
No risk
Kájzerszóze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Jófej csapat vagyunk, nem engedjük őket jó helyen draftolniMint a lelkiismeretes úttörő, aki átsegíti az idős nénit a zebrán, tökmindegy, hogy igazából hova akart menni
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Hali! Teddy eddig milyen?pöpec 😀 nem dobott int-et még. mást se nagyon, inkább megvárja a védőket.
nagir
No risk
több mint 5 éve
Hali! Teddy eddig milyen?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Hurney első körben mindenhol hall of famert draftol. Onnantól kezdve meg mindenhol szart 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Nem ertem az nflt minden unalmas meccset beraktak az 1 óras savba
több mint 5 éve
petibá
41
Nekem tetszik, hogy megyünk előre becsülettel. A visszavonulók/távozók is megérdemelnek egy W-t búcsúként (meg aztán amúgy sem vagyunk nagy draftmágusok).
több mint 5 éve
Teddy lassú és rozsdás, kivár feleslegesen.Rosszul látom?
Nehogy Morstead meghúzódjon ennyi rúgástól, nincs hozzászokva 😀
több mint 5 éve
Jófej csapat vagyunk, nem engedjük őket jó helyen draftolni
több mint 5 éve
Ha a Pathers kikap, akkor mindhárman 6-10zel végeznek 😀