New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Palesz76
501
Győzhet a browns. Kell az 1/1, ezért leadtuk a meccset.
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Jól van na. Mindenkinek így lesz a legjobb, hogy nekünk L, nekik W.
több mint 6 éve
mi egyébként tényleg nem, a parasztságot meghagyjuk nektekmiért kell egyből kötekedni?:/ Ti sose chookereztétek Romot ha jól emlékszem:/ OHH WAITcsak a szokásos Eli intnem baj, szerencsére ti kurva jók vagytok, bizonyíthattok is a PO-ban.. oh wait
krisz0621
Szesze
krisz0621
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
miért kell egyből kötekedni?:/ Ti sose chookereztétek Romot ha jól emlékszem:/ OHH WAITcsak a szokásos Eli intnem baj, szerencsére ti kurva jók vagytok, bizonyíthattok is a PO-ban.. oh wait
krisz0621
Szesze
több mint 6 éve
csak a szokásos Eli intnem baj, szerencsére ti kurva jók vagytok, bizonyíthattok is a PO-ban.. oh wait
krisz0621
több mint 6 éve
A jövő szezon miatt jobb is h kikapunk
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
ELI IS BACK! 😀
több mint 6 éve
Lee meg egy SZÖRNY
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
csak a szokásos Eli int
több mint 6 éve
Dakota remekül kiszúrta, mi a helyzet 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Azért erre az lb állományra kaptuk a két td-t, ezzel kezdenünk kell jövőre vmitmeg azzal is, hogy obj hiányában nincs playmaker
csebi
több mint 6 éve
Azért erre az lb állományra kaptuk a két td-t, ezzel kezdenünk kell jövőre vmit
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
ja tudom. attól függetlenül kettőt mellé lőtt +baBaileynek jó szar napja vanez talán az első kihagyott XP-ja.
krisz0621
mármint életében.
slowmotion
több mint 6 éve
Sérültektől függetlenül amíg ez az O képtelen 10-15 pontnál többet feltenni a táblára addig nincs kérdés, hogy L van.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Baileynek jó szar napja vanez talán az első kihagyott XP-ja.
krisz0621
mármint életében.
több mint 6 éve
mmdan
329
Na ez de jól esett 😀 mondjuk az extra pont is bemehetett volna de sebaj 😀😀😀
több mint 6 éve
igen, pedig én biztos voltam benne, hogy nyerünk hisz minden emellett szólt 😕Sajnos nem ugyan azt a meccset néztük... pedig jó lett volna.úgy, h csinálnak egy TD-t 😊tényleg röhej, h mindenki megsérül ebben a kibaszott csapatbanNa, én valami ilyesmire számítottam. Egyszerűen képtelenség ilyen sokáig tartania magát ennek a szétjuggatott védelemnek. Az O ebben a félidőben alig csinált first downt, az elmúlt 3 támadásból biztosan egyet sem. Várható volz, hogy előbb-utóbb enged a védelem, és nem látom, hogy Eli-ék hogyan tudnák ezt visszahozni.
Szesze
Awesome88
Szesze
Awesome88
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
Baileynek jó szar napja van
több mint 6 éve
Awesome88
1 236
Sajnos nem ugyan azt a meccset néztük... pedig jó lett volna.úgy, h csinálnak egy TD-t 😊tényleg röhej, h mindenki megsérül ebben a kibaszott csapatbanNa, én valami ilyesmire számítottam. Egyszerűen képtelenség ilyen sokáig tartania magát ennek a szétjuggatott védelemnek. Az O ebben a félidőben alig csinált first downt, az elmúlt 3 támadásból biztosan egyet sem. Várható volz, hogy előbb-utóbb enged a védelem, és nem látom, hogy Eli-ék hogyan tudnák ezt visszahozni.
Szesze
Awesome88
Szesze
több mint 6 éve
megint Collins helyén.. sajnos ennyi volt
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
IGEEEEEEEN