New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Na Bailey is beállt az elkapók mellé
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
meg az FGt is 😊
több mint 6 éve
hihetetlen hogy a futás ellen mennyit számított Hankins2 elit DT mindig jobb, mint 1 😉
ozibozi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Az összes elkapónk elmehet a francba!!!
több mint 6 éve
úristen ez a játék mindennek a legalja
több mint 6 éve
ezt megúsztuk..
több mint 6 éve
Szép védekezés volt Dez ellenJa nem, elcseszte 😀
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 6 éve
Dez bazdmeg
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
hihetetlen hogy a futás ellen mennyit számított Hankins
több mint 6 éve
engem meglepne, de majd meglátjukÉn szinte 100%-ra veszem, hogy véglegesítve lesz.Nem hiszem, h van esélye Spanglinak HC állásra..Ok, csak ha az állásodért hajtasz, akkor kell a kockázat és a tökösség.Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.nem volt ezzel akkora gond, 3&14-re azért nagy a kockázat és fontos volt a biztos FG most még. Én McAdoo-nál se ezeknél a szituknál buktam ki, ezek még védhetőek.
balu10
Szesze
balu10
Szesze
Igazából ide nem kell rebuild. Eliben, max 1-2 év van, ha még valamit akarnak vele kezdeni, akkor azt a következő szezonban kell.
balu10
több mint 6 éve
Én szinte 100%-ra veszem, hogy véglegesítve lesz.Nem hiszem, h van esélye Spanglinak HC állásra..Ok, csak ha az állásodért hajtasz, akkor kell a kockázat és a tökösség.Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.nem volt ezzel akkora gond, 3&14-re azért nagy a kockázat és fontos volt a biztos FG most még. Én McAdoo-nál se ezeknél a szituknál buktam ki, ezek még védhetőek.
balu10
Szesze
balu10
Szesze
Igazából ide nem kell rebuild. Eliben, max 1-2 év van, ha még valamit akarnak vele kezdeni, akkor azt a következő szezonban kell.
több mint 6 éve
Vezetünk time of possessionben a Dallas ellen.17 playből álló drive volt, nemtom mikor volt ilyenünk utoljára
gyurczi
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
annyi first down sikerült most mint az előtte lévő pár meccsen összesen
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
most letudja a lámpalázat a csapat, utána meg jön a tökösség vlsz (vagy nem)
több mint 6 éve
Vezetünk time of possessionben a Dallas ellen.
több mint 6 éve
Nem hiszem, h van esélye Spanglinak HC állásra..Ok, csak ha az állásodért hajtasz, akkor kell a kockázat és a tökösség.Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.nem volt ezzel akkora gond, 3&14-re azért nagy a kockázat és fontos volt a biztos FG most még. Én McAdoo-nál se ezeknél a szituknál buktam ki, ezek még védhetőek.
balu10
Szesze
balu10
több mint 6 éve
Ok, csak ha az állásodért hajtasz, akkor kell a kockázat és a tökösség.Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.nem volt ezzel akkora gond, 3&14-re azért nagy a kockázat és fontos volt a biztos FG most még. Én McAdoo-nál se ezeknél a szituknál buktam ki, ezek még védhetőek.
balu10
Szesze
Bár egyébként én azt gondolom, hogy véglegesítve lesz Spangi HC-nek ha mondjuk legalább 2 meccset hozunk még idén.
Szerkesztette: balu10
több mint 6 éve
Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.nem volt ezzel akkora gond, 3&14-re azért nagy a kockázat és fontos volt a biztos FG most még. Én McAdoo-nál se ezeknél a szituknál buktam ki, ezek még védhetőek.
balu10
több mint 6 éve
Az igen, 1&20 után 3 futás...grat ekkora baromsághoz
több mint 6 éve
Onnan meg majd kihagyja
több mint 6 éve
Érdekes, hogy ennyire a biztonságira játszottunk. Pedig pont, hogy a tökösség kellene, hogy egyáltalán elgondolkozzanak a jelenlegi stáb véglegesítésén.
több mint 6 éve
shotgun draw... végem van
több mint 6 éve
Hát ez elég reménytéen volt...😡
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
nem volt egy bátor playhívás azért..
több mint 6 éve
Palesz76
501
Csodàlkoztok, kihagyattak vele egy meccset.baszki Eli.. pedig azt se tudták a dallasiak ki kivel vanMég.kicsit rozsdás, de bemelegszik!😂
Szesze
nagir