New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 6 éve
Istenem egy kibaszott FG-ig jutnánk el és rúgnánk már be...kettőt már kihagytunk, helló
mmdan
szerintem egyébként x lesz
több mint 6 éve
mmdan
329
Istenem egy kibaszott FG-ig jutnánk el és rúgnánk már be...
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
a SF és a Browns is nyerhet még ma
több mint 6 éve
nincs INT sajnos 😕 de akkor is szépen kivédekeztük megint
több mint 6 éve
nem volt az meg, már elsőre látszott
több mint 6 éve
határeset. azért hajolhatott volna mélyebbre is, első blikkre simán úgy tűnt, hogy elrugaszkodva ütközte le.Sztem nem volt bunti, jó dontes
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
határeset. azért hajolhatott volna mélyebbre is, első blikkre simán úgy tűnt, hogy elrugaszkodva ütközte le.
több mint 6 éve
nem.. de nem is érdemeltük (volna) megfaszom már Lewisba isNem is értem de kisegitenek minket
Szesze
csebi
több mint 6 éve
faszom már Lewisba isNem is értem de kisegitenek minket
Szesze
Szerk vagy mégsem
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
faszom már Lewisba is
több mint 6 éve
na végre 😊Baszki mennyit futkarozik ...
Szesze
több mint 6 éve
na végre 😊
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
Harrison az egyetlen aki az utolsó centig megéri a pénzét, sőt alul is van fizetve
több mint 6 éve
ez már nem fog beleférni sztem
több mint 6 éve
Baileyvel mi van, nem szokott ő egyet sem rontani, ma meg kettő eddigszerintem a szél, de én nem értek hozzá.
Chargers LT
több mint 6 éve
Baileyvel mi van, nem szokott ő egyet sem rontani, ma meg kettő eddig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Bailey ma nem ivott célzóvizet 😕
több mint 6 éve
senki nem figyelte ma az időjárásjelentést a stábból?
több mint 6 éve
ozibozi
17 143
mekkora ember ez a Harrison
több mint 6 éve
mellé 😊
több mint 6 éve
mondom Tony ilyenből TD-t dobott
több mint 6 éve
mmdan
329
na még jóhogy megmutatták Cam Newton szabadulását mint egy big play 😀
több mint 6 éve
ok! de pont ez a lényeg hogy nem lehet rá alapozni a D-t egyszerűen..Jó de nélküle kb 4-8 mérleggel lennetek és esély sem lenn poraLee-t is el kell felejteni övőre.Azért a with / without stat pedig beszédes volt
Blevi
csebi13 ténél tart ma idáigLee egy félisten egy göthös testben.
ozibozi
de sajnos már sokan megmondták, hogy a legfontosabb tulajdonság a hadrafoghatóság, és idén megint nem virít benne.
szóval mindenki imádja Lee-t, de sajnos ha megint egy ilyen szezont hoz le jövőre, akkor a védelem a feje tetejére áll.
slowmotion
csebi
több mint 6 éve
hmm, ez szép volt azért el kell ismerni
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
MÁGUS