New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 5 éve
Még jó, hogy van ma darts!😛
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Faccán benézte Thomas😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Hogy hagyhatjuk ott ennyire üresen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Mikor eldobta, látszott, hogy végre van benne erő.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Na! Mi van ezzel a Dakkal? 😉
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Coopon is azt látom, hogy kezd tele lenni a faszaSemmi, Prescott véletlenül dobott hosszút, Linehan bá megint elaludt.
krisz0621
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Na, Tavon a havon!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Bár ő is szeret tapsolni 😉Nekem az is jó lenne 😊Mit? Vezetőedzői posztot? 😊 😊Az érdekesebb, hogy Marinelli imád edző lenni. Na most így meg, ha marad, Kris-t úgy elviszik, mint Csoki egyetlen nőjét a cirkusz...Szerintem csak ígértek neki valamit, amiért marad
Charlie Firpo
tamas424
Charlie Firpo
tamas424
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Coopon is azt látom, hogy kezd tele lenni a fasza
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Nekem az is jó lenne 😊Mit? Vezetőedzői posztot? 😊 😊Az érdekesebb, hogy Marinelli imád edző lenni. Na most így meg, ha marad, Kris-t úgy elviszik, mint Csoki egyetlen nőjét a cirkusz...Szerintem csak ígértek neki valamit, amiért marad
Charlie Firpo
tamas424
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Mit? Vezetőedzői posztot? 😊 😊Az érdekesebb, hogy Marinelli imád edző lenni. Na most így meg, ha marad, Kris-t úgy elviszik, mint Csoki egyetlen nőjét a cirkusz...Szerintem csak ígértek neki valamit, amiért marad
Charlie Firpo
tamas424
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Az érdekesebb, hogy Marinelli imád edző lenni. Na most így meg, ha marad, Kris-t úgy elviszik, mint Csoki egyetlen nőjét a cirkusz...Szerintem csak ígértek neki valamit, amiért marad
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Az érdekesebb, hogy Marinelli imád edző lenni. Na most így meg, ha marad, Kris-t úgy elviszik, mint Csoki egyetlen nőjét a cirkusz...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Eli baszki ti KÉKbe vagytok nem fehérbe
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Kicsit több drámát is tehettek volna a 19:00-ás sávba. Most a Pecc nyilván 2. seed lesz azért na. 22:25ös sáv ígéretesebb. Ja és ma Foles megváltó bevezényli az Eaglest. Sok okosnak a Sport TV-n csak nem lesz igaza ezzel ( SE), hogy ebből a csoportból csak 1 csapat jut be. Aztán lehet nem így lesz 😀
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Azok nézzék a peccet! 😊Vagy mert hardcore fanok vagyunk? 😉Minek nézem én ezt. Nem is értem 😀Mert nagyszerű football-élmény, nem?
krisz0621
Charlie Firpo
tamas424
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Vagy mert hardcore fanok vagyunk? 😉Minek nézem én ezt. Nem is értem 😀Mert nagyszerű football-élmény, nem?
krisz0621
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Minek nézem én ezt. Nem is értem 😀Mert nagyszerű football-élmény, nem?
krisz0621
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Minek nézem én ezt. Nem is értem 😀
több mint 5 éve
én azt várom a meccstől, hogy legyen olyan jelenet ami Garett nem tapsol meg.. eddig nem jött össze...
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Mahert CSAK 50+-os rugásoknál szabad felengedni!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Arra gondoltam. Az egyértelmű, hogy idén nem.Látva Fredericket szerintetek látjuk még bevetésen?Jövőre
krisz0621
Charlie Firpo
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Nagyon nyerni akar ma mindenki... 😀 If the Giants lose today (vs. DAL), they will lock up a top-8 draft pick. They can get into the top-5 with a combination of wins by OAK, DET, TB and BUF. With a win, NYG could pick as low as No. 13. - per Dane Brugler