New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 5 éve
Heath benne lesz az osszefoglaloban de nem ugy ahogy szeretne 😀
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Megint elfelejtettük mi az a tackle?
több mint 5 éve
Hú de fak is Ladler???😮
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
vagy egy playbook 😕Csak látnám azt hogy egyszerre megy jól ("használjuk") OBJ - Engram -Barkley - Shep 4-est. Bár sajnos leginkább mindig sérülés szól közbe.Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.Azért az ő elmúlt meccsei elég bíztatóak a jövőre nézve. Jó is lenne, ha nem lenne egy újabb első körös bust-unk.
GiantsMLBhunter
Awesome88
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Ehhez lassacskán QB nem lesz!😕Csak látnám azt hogy egyszerre megy jól ("használjuk") OBJ - Engram -Barkley - Shep 4-est. Bár sajnos leginkább mindig sérülés szól közbe.Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.Azért az ő elmúlt meccsei elég bíztatóak a jövőre nézve. Jó is lenne, ha nem lenne egy újabb első körös bust-unk.
GiantsMLBhunter
Awesome88
GiantsMLBhunter
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 5 éve
Majd dug a gatyájába pár heringet, azzal tereli a figyelmet!😉Most mondom, Jeff Heath kevés lesz a halászmadarak ellen.www.vipleague.lc/1-new-york-giants-vs-dallas-cowboys-live-streamingTökéletes köszi
Nem tom, mobilra jó-e.
Charlie Firpo
Épp időben hogy lássam a defense már PO-bán van fejben nem itt
rva
Charlie Firpo
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Csak látnám azt hogy egyszerre megy jól ("használjuk") OBJ - Engram -Barkley - Shep 4-est. Bár sajnos leginkább mindig sérülés szól közbe.Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.Azért az ő elmúlt meccsei elég bíztatóak a jövőre nézve. Jó is lenne, ha nem lenne egy újabb első körös bust-unk.
GiantsMLBhunter
Awesome88
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Most mondom, Jeff Heath kevés lesz a halászmadarak ellen.www.vipleague.lc/1-new-york-giants-vs-dallas-cowboys-live-streamingTökéletes köszi
Nem tom, mobilra jó-e.
Charlie Firpo
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
www.vipleague.lc/1-new-york-giants-vs-dallas-cowboys-live-streamingTökéletes köszi
Nem tom, mobilra jó-e.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.Az uccsó pár meccsen szavunk nem lehet rá!
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.Azért az ő elmúlt meccsei elég bíztatóak a jövőre nézve. Jó is lenne, ha nem lenne egy újabb első körös bust-unk.
GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Engram megirigyelte hogy első körös TE-ként fele annyit se virított, mint túl oldalon a kollégája.
több mint 5 éve
www.vipleague.lc/1-new-york-giants-vs-dallas-cowboys-live-streamingNekem ok, köszi
Nem tom, mobilra jó-e.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
www.vipleague.lc/1-new-york-giants-vs-dallas-cowboys-live-streamingNem tom, mobilra jó-e.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Heath, my man, még hátra is nézett, hogy szereljem, komolyan?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Megszűnt a remek stream 😕 nincs valakinek használható? Mobilon
több mint 5 éve
Curtis Riley mit csinált? Tackle? Értem én hogy piszkos meló de baszki. Elég picsás megmozdulás volt..xdRiley egy agyhalott, hagyad is!!😕
krisz0621
több mint 5 éve
Charlie Firpo
4 569
Jarwin az új Gronk!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
35-ben a csavo elozekenyen hatrebb is ugrott nehogy Jarwin elessen 😒
több mint 5 éve
dinkaaa
1 044
Curtis Riley mit csinált? Tackle? Értem én hogy piszkos meló de baszki. Elég picsás megmozdulás volt..xd
több mint 5 éve
Ki emlékszik itten Wittenre?😀
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
a sok biztató jelet kezdem rögzíteni, nehogy elfelejtsem...😕
több mint 5 éve
Giants secondary mit csinalt? Onnan lentrol biztos jobb a musor..