NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New York Giants - Philadelphia Eagles
több mint 10 éve
na másodszor is eldőlt 😉
több mint 10 éve
há fogd meg, ne a bíróra várj...
több mint 10 éve
Mindenki odateszi magát rendesen...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Ha a ekapók elkapnál a lasztikat lehet jobban haladnánk...
több mint 10 éve
nagyon megálltunk mi is.......
több mint 10 éve
Van valakinek normális linkje? Nekem az nfl.com akad és a wiz1.net/channel45 pedig hol megy, hol nem megy...balu10www.vipleague.me/american-football/268065/1/philadelphia-eagles-vs-new-york-giants-live-stream-online.html
több mint 10 éve
Van valakinek normális linkje? Nekem az nfl.com akad és a wiz1.net/channel45 pedig hol megy, hol nem megy...
több mint 10 éve
Plussz a fumblik, az év elején úgy tűnt ok a TE corp, de kell vki.bazzeg Donell..Szeszevalahol olvastam, hogy neki a legszarabb a target/elkapás aránya az összes TE között a kurva sok dropp miattbalu10
több mint 10 éve
nah 3&out
több mint 10 éve
szinte képtelen a mögé érkező labdákra reagálnibazzeg Donell..Szeszevalahol olvastam, hogy neki a legszarabb a target/elkapás aránya az összes TE között a kurva sok dropp miattbalu10
több mint 10 éve
normális esetben ez már eldőlt volna..Egyénként Sancho nagyon INT-t akar dobni, lehet tenni a téteket melyiknek sikerül előbb Elinak vagy neki 😛dandeEli idén nem szórta közel se annyira a lasztit, így Sanchora tennék 😉balu10
több mint 10 éve
baszki ma nem kap el semmit, Donell?
több mint 10 éve
Ez olyan mi forma elkapásunk volt köszi 😀
több mint 10 éve
bazzeg Donell..Szeszevalahol olvastam, hogy neki a legszarabb a target/elkapás aránya az összes TE között a kurva sok dropp miatt
több mint 10 éve
Egyénként Sancho nagyon INT-t akar dobni, lehet tenni a téteket melyiknek sikerül előbb Elinak vagy neki 😛dandeEli idén nem szórta közel se annyira a lasztit, így Sanchora tennék 😉
több mint 10 éve
bazzeg Donell..
több mint 10 éve
Egyénként Sancho nagyon INT-t akar dobni, lehet tenni a téteket melyiknek sikerül előbb Elinak vagy neki 😛
több mint 10 éve
huhhh...mér ne játsott volna? Csak az első 4 meccset hagyta kibalu10Aki ellen még nem játszott 😀dandeODB szívat minket, ahogy az várható volt :pdandekit nem szívatott idén? Még a Haks ellen is 100 yard felett zárt...balu10
több mint 10 éve
ok, így már értem. Sorry, én olvastam félre 😊hát aki ellen az első 4 meccsen nem játszott azokat nem szívathatta 😉 de hagyjuk nézzük a meccset 😀dandemér ne játsott volna? Csak az első 4 meccset hagyta kibalu10Aki ellen még nem játszott 😀dandeODB szívat minket, ahogy az várható volt :pdandekit nem szívatott idén? Még a Haks ellen is 100 yard felett zárt...balu10
több mint 10 éve
hát aki ellen az első 4 meccsen nem játszott azokat nem szívathatta 😉 de hagyjuk nézzük a meccset 😀mér ne játsott volna? Csak az első 4 meccset hagyta kibalu10Aki ellen még nem játszott 😀dandeODB szívat minket, ahogy az várható volt :pdandekit nem szívatott idén? Még a Haks ellen is 100 yard felett zárt...balu10
több mint 10 éve
JPP sehol, ahogy az erősebb olinok ellen
több mint 10 éve
na végre lezúztuk
több mint 10 éve
Aki ellen még nem játszott 😀ODB szívat minket, ahogy az várható volt :pdandekit nem szívatott idén? Még a Haks ellen is 100 yard felett zárt...balu10
több mint 10 éve
ODB szívat minket, ahogy az várható volt :pdandekit nem szívatott idén? Még a Hawks ellen is 100 yard felett zárt...